Stylingprodukter till Mitsubishi Carisma 1999- Ögonlock, vita mätartavlor etc

Tullamore74 Frilansare
11 oktober 2010 · 2 Inlägg

Någon som vet var man kan hitta en firma som specialiserar sig på eller har stort sortiment av stylingprodukter,in-och utvändig styling. Är närmast på jakt efter ögonlock och vita mätartavlor (gärna som ger blått bakgrunsbelysning) till en Carisma årsmodell 2000

M_Forsgren
11 december 2010 · 107 Inlägg

Tjena.
Jag gjorde mina egna. Scannade in dom och skrev ut dom genom photoshop. Tog två ark med mätare och limmade ihop dom så det blev lite tjockare. Klippte ut dom och satte dit dom. Funkade hur bra som helst. dock sitter inte mätarhuset i just nu men jag kan lägga upp bild på hur det blev senare under veckan.

Annars finns det bilder att spara på http://www.tachostyling.net/files/stron … onyKatalog kolla där. Tyvärr är dom bilderna små men det kanske går att göra nåt av dom iaf.

Ska prova till min Galant. Blir resultatet bra så säger till om det.

Tullamore74 Frilansare
3 mars 2011 · 2 Inlägg

Har äntligen hittat till plasmatavlor till Mitsubishi, men självklart endast till Lancer, Galant & Eclipse. GRRR! Nåja kanske till hjälp för någon! Har till en massa olika märken så kolla vetja. Alltså behöver jag fortfarande hjälp, så har du någon anna sida så tas tips gärna emot.

http://www.xtuners.com/indexen.htm

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang