Honda Civic

kolsvajansson
28 september 2012 · 875 Inlägg

Är nu inne på om det ska bli en Civic som nästa bil, MEN så kommer man till den svåra punkten. Har absolut ingen koll på just Civicen. Så skulle vara grymt tacksam om ni skulle vilja skriva ner allt mellan himmel och jord angående just Civic års 92-93 och den specifika modellen;)

KHRacing
28 september 2012 ·

rost & drivknutar

kolsvajansson
28 september 2012 · 875 Inlägg

KHRacing skrev:
rost & drivknutar

okok rost...överallt eller på de vanliga ställena, skärmkanter? är resten av bilen på plussidan då (förutom framhjulsdriften)?

Takashi Got VTEC?
28 september 2012 · 1 593 Inlägg

Vilket motoralternativ har du kollat på? Årsmodellen är förresten 92-95.

JDM - can't beat that with a baseball bat
http://www.hondaklubben.com/forum/
Honda Civic Type R "Function over Form" (2003)
kolsvajansson
28 september 2012 · 875 Inlägg

Takashi skrev:
Vilket motoralternativ har du kollat på? Årsmodellen är förresten 92-95.

Kan så vara;) är ute efter ett motoralt som det följer med lite hästar på, vill kunna trycka på gasen så att det händer något! Absolut ingen koll på vad det finns för motoralternativ men sett många på blocket med ?115hk? Skulle gärna vilja ha typ 160-200

torpis Forummoderator
28 september 2012 · 10 572 Inlägg

Gör en sökning, dessutom:

2§ När du startar en ny tråd
Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§).
Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).

3§ Rubriksanvisningar: Allmänna
Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig!
Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.

-=[Performance by Torpis]=-
Elbil på riktigt - mina minnesanteckningar
-=Lite roligt att de som absolut inte har tid att pausa för att ladda sin elbil har tid att vara online på Garaget 24/7=-
Volvo S40 2.0t "Performance by Torpis" (2000)
Hyundai Ioniq "Deep Blue" (2019)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang