Gästbok

8 maj 2009

hejhej. ja det är lackat och klart! :D blev astufft! glömde kameran hemma så klart så bilder kommer sedan! :D ring nångång nästa vecka så får vi väl se om det stämmer. :D jag vet inte men det borde få plats om man fäller baksätet och använder sig av passagerarsätet fram. :) Lupo är ju inte så stor men heller inte så bred så det borde få plats. ha det göttit!

7 maj 2009

hejhej! ja vi va i garaget igår och satte på lupos kjolpaket =D det blev jättebra! imorron vet jag att vi ska vara där. Erick ska byta packningen mellan turbo och grenrör på skylinen. jag tänkte polera lupon lite då. :) garaget ligger på backa bergögatan 13. Bara att svänga förbi! delarna ligger lite i vägen som det är nu. I Paris var det trevligt! hemskt mycket vin bara. :) vi va bara utanför alla sevärdheter. men jag har varit där innan och då var jag uppe i tornet. ha det bra!

22 april 2009

hehe ja det är hans grej! :D ja han ska ju köra den på bana och sånt säger han. kanske blir lite nürburgring. ??!!? ja vi kan ta det lagom till nästa lön typ nästa vecka kanske du vill titta på det iaf! du behöver inte betala förren du hämtar grejerna ifall det händer nått. ja i helgen ska jag till Paris så det blir en del sprit och tyvärr inget ligga raklång. ska ner med jobbet så erick får passa kaninerna! :D blir nog en heldel paniksajtsing. hehe! ha det göttit!

18 april 2009

hejhej!!ja det satt som en smäck!! :D fick värma lite och knö till fronten lite. det är nån som backat in i den så dom har fått byta framskärmarna, därför är dom i en annan nyans och lite annan passform. men det var tidigare ägarens bekymmer. nu kommer det bli bättre pasform än original! :D med ericks bil gick det bra! han körde hem t o m. :D jag uppskattar att det tar ca 2-3veckor innan jag får mina grejer lackade. en evig väntan!!men vi kan ju jämföra färgen innan. :D ha det!

8 april 2009

hejhej! symaskin, det gör min med. den ska låta så har jag fått det förklarat för mig..det är ju ändå 16ventiler i den lilla ettriga motorn. :D hehe ja söta är dom små luposarna! :D Det är därför jag inte satt på ögonlocken jag köpte.. blev inte alls bra. Ja men jag var sjuk i helgen och i värmen frodas basillerna kan jag lova! :D hehe ja det är bara å ringa när du vill titta! kanske ska tvätta den lite då,har blivit dammig av alla resor till Skene och tebax:D ha en skön påsk! :D

5 april 2009

hejhej! vi bor i kallebäck i gbg. Garaget ligger vid stig center. Ska vara där efter påskhelgen och provmontera mitt kjolpaket tänkte jag. så om du vill titta in då och kolla på delarna kan du ju ringa mig. (0705-896743) Vi är väl där efter 18 och frammåt. :) Kan jag ju få se din lupo också :D Jag hade tänkt mig 800kr om du tycker det är en sjyst deal. Jag är säkert inte omöjlig. hehe! I helgen var den underbart väder. har tapetserat ett kök så jag har inte varit ute. :/ synd. ha det!

1 april 2009

=) så bra! En stor fördel för dig är att du får se det innan du köper det. Lämnar man in det på lackning vet man ju inte hur det ser ut när man får tillbaka det. Var bor du förresten?? Jag har varit på elmia de senaste 3åren och Även med pappa när jag var yngre. I år är första gången som vi ska ställa ut skylinen så det ska bli kul. =D Elmia pågår från fredag till måndag hela påskhelgen. Annars är det ganska bra förutom en förkylning som inte vill släppa så lätt. Surt! =S Ha det bra!

31 mars 2009

hehe ja jag byter allt :D och det har kommit fram till gbg idag så jag får hämta det imorron :D kul!! jag ska vara på elmia mässan hela helgen. Erick ställer ut sin skyline där i A-hallen i montern hos Paint Worx. jo flash röd är min med. men det finns tre olika nyanser så det vore bra om du skulle vilja komma till garaget och kolla. Sedan hade jag väl tänkt mig en liten slant om det inte är för mycket begärt. Men du kan ju kolla på det och se om du tycker det är värt det.

30 mars 2009

hejhej!! Ja nu blev det som det blev och kjolpaket är beställa och på väg från tyskland. :D tänkte undra vad du har för färgkod. min är LP3G. om vi har samma kan du få ta det nerlackade på min. hela baken är nylackad och i toppenskick även fram, den undre delen, den övre är inte snygg men det kan du ta din egna.. du kan ju kolla och höra av dig. Sätter inte på det nya förren efter påsk. Vore kul om du kunde komma på besök och jämföra om du är intresserad :D ha det bra! :D

24 mars 2009

hehe ,allt kan lösas men kostar :)

22 mars 2009

Ja jag vill ju ha det får väl se om jag hittar nått snyggt. vill ju gärna bygga lite neråt då jag har stora hjul. det är ju nackdelen, att bilen blir så hög. Men det lär ta ett tag. Snart är det elmia och sedan ska jag gifta mig. hehe! :D och det är inte billigt. Det gör mycket med nya hjul och nerlackat. Jag behövde bara betala materialkostnaden på 500kr, eller va det nu var, när jag lackade ner min. din kommer också bli tuff!! :D ha det!

18 mars 2009

hehe tack! :D ja det var lite hetsigt ett tag med alla nya grejer. Nu vill jag ha kjolpaket. Men vi får bli klara med Erick´s skyline först. Efter elmiamässan kanske man kan få lite ledigt från garaget och sedan önskar sig Lupo ett kjolpaket :D Skönt med vår ute så kan man sätta på dom stora tassarna :D ha det bra / Sandra

17 november 2008

grymt! jag vill också ha nya dämpare. sitter original till min. men nu har jag vinterhjulen på så nu stöter det inte i skärmkanten. jag och sedan beställde jag ögonlocken men dom var lite för tjocka för att modda så jag får plasta egna. har kvar original lamporna som jag kan använda som mall. vinge och grill är på nu! har du monterat dina dämpare? känns det nån skillnad??

14 november 2008

Vet inte riktigt, 120-130 kanske med trimkam osv. Då är det lite hårt att bygga bil, men det finns väl folk som gör det med :)

12 november 2008

Vet inte riktigt, men dom börjar väl bli rätt så ovanliga å då brukar priserna stiga. Japp, rejäl sänkning + snygga fälgar är det som behövs :) GTi 77-82 var det 1.6 och den har 110hk, 83-84 blev det 1.8 den hade 2 hästar mer :) Ja det tror jag, jag ska på med extraktorgrenrör + grövre avgas i vinter här :) Ha det!

10 november 2008

helt klart grymma bilar :) Är inne på min andra nu och har precis fått till den som jag vill ha den. Visst, det är lite små detaljer kvar men i det stora hela är den klar. Ja så har jag sagt med, Lupos är nutida mk1:or. Tackar för det, det var en hel del slit för att få dom fina. Det kommer bli kalas på din det! Ha det!

10 november 2008

haha tack som fan :)

2 november 2008

Fisköga, haha det har jag aldrig tänkt på. Blir lite svårt att byta eftersom jag inte har kvar den, däremot har du den här GTIs dämpare på din bil. Det var mig du köpte dom av :-)

17 oktober 2008

Okej men de e ju rätt snålt =) Haha du kan ju alltid önska, men fortsätt sätta på GTI-delar på den å byt motorn så har du så gott som en :D Jo den går finfint! Hänger på de mesta till 100 iaf å lite gocart e de ja =)

16 oktober 2008

hejhej! ja jag beställde saker från dom och det tog sin lilla tid. har fått min vinge och grill nu iaf. har även ett par ögonlock som jag tänkte modifiera om lite. annars är det inte mycket nytt med bilen. tänkte byta tändstiften och fylla på olja och lite så. har du fixat den eller låter den fortfarande som en symaskin? ha det!

Sågs senast: 2019-07-17 04:22
Medlem sedan: 26 augusti 2005
Foruminlägg: 6
Senaste inloggade besökarna
2016-06-28 08:18 johnsson11
2014-11-08 22:07 TouringJohan
2012-07-19 16:11 Nerman
2012-05-01 21:58 jocke_celica
2012-04-13 21:20 WolfDanne