spj MED[liten]LEM Någonstans i Sverige

Gästbok

30 oktober 2007

=) fick ringa hem till pappa och skrek att jag tappat bort den. Han höll på dö av skratt. efter mycket frust och pust och många om och men lyckades han ändå gidea mig till den på någe vänster. de var skit läskigt! fattar inte hur jag lyckades. men skyller på att det börjat mörkna och att allt såg så skummt ut. :) joo idioter finns det ju i varje stad... tyvär... Jaha så de gör den?! När köpte du den då? av vem? vet du från vilket stadsdel den e ifrån?

30 oktober 2007

Kul du uppskattar det =) då är vi två ;) hehe jag gillar inte att shoppa jag älskar det! Joo lule ären utmörkt schopping stad. kagomt stort/litet. de enda jag har att klaga på är väl parkeringarna. oftast små och oftast tokfullt. Första gången jag var där och körde själv parkerade jag bilen på en annan parkering än den jag brukar. de gick bra tills jag gått på stan hela dagen och skulle hämta den. de hade blivit mörkt och jag mindes inte vart den stod. =)

30 oktober 2007

Beroendeframkallande ja, bara förnamnet :D

30 oktober 2007

haha jadå =) jag regerar ju i den GB ser jag hihi ska försöka dra ner på de... nästan skämmit då man ser hur mkt man skrivit:D Joo Skellefteå är mysig men mja.. bor mycket skummt folk här med. Har bara bra erfarenheter av Luleå. Av Pite däremot har jag inte allt för mycket erfarenhet. har inte varit där så mycket. tycker de är en liten rätt så trist stad. I Luleå kan jag ju gå på affärer och shoppa i timmar, i piteå är jag ju klart på en halv timme! =)

30 oktober 2007

hehe jaa jag lovar jag ska uppdatera dig :) ja jag älskar också galantens front! fast jag måste nästan erkänna att jag tycker att "bakdelen" är sneppet finare! Men fronten e grym den me=) Nja jag bor och är uppvuxen i Skellefteå. Men mina gud föräldrar bor i Luleå samt mina kusiner. Så jag har tillbringat en hel del tid där. jag känner till stan rätt så bra osv. Trivs som fisken i vattnet. Har funderat på att flytta dit flera ggr. De är en så mysig stad enligt mig :)

30 oktober 2007

Ja då det skall jag göra så fort jag får tillbaka den :) typ imorgon! Förhoppningsvis! tycker det såg mycket bättre ut på galanten än på audin iaf! Aha du bor där ute du =) Då vet jag.. är ju halverst uppvuxen i Luleå satt vet hur de ser ut där och runt ikring! :)

30 oktober 2007

Ja alltså på både galanten och audin så passade det då på vanliga. så jag har svårt å tro att de inte ska göra det för dej med. =) Bilden på audin är kass. dom ser för blåa ut där. dom är som mer vit blåa. fast mest blåa.. ska lägga upp bild på galantens så fort jag fått igen bilen :) Är de kul å bo i Luleå då?? mycket folk som är ute och kör eller håller på på kvällarna eller??

30 oktober 2007

skulle nog föredra vitt för dem lyser endå en hel del blått. tror att dom blåa lyser på tok för blått. om de inte e de du är ute efter?! Har tyvär inte kvar förpackningen men de är 12v iaf! =) Nån led lampa typ =) lätt värt 99kr!! ;)

30 oktober 2007

Lamporna ska egentligen enligt förpackningen vara vita.. men dom lyser mycket blått oxå. sådär lagomt! Tyvär har jag inte galanten här längre. isf hade jag kunnat fota så du fick se. Om du går in och kollar på audin så finns det en bild med samma lampor som lyser väldigt plått. de är samma lampor men tycker inte dom lyser i närheten så blått som de ser ut på bilden. de är mer vit blå aktigt. Man köper dom iaf på laitis. kostar 99kr och finns i färgerna vitt, blått och orange.

30 oktober 2007

HAhaha!! näe kan man ju inte göra :) tycker bara de var så jävla gulligt! hihi! Hum mitsun ja... den går bra :) är så nöjd med den nu sen du förklarade lite saker så vet inte ens om jag vill sälja den längre. vi får se.. Var iaf och köpte nya lampor till den idag =) tycker både den och jag förtjänade det :) Så nu lyser parkeringsljuset blått... iiiiinte lagligt alls :) men ack så snyggt ;) !!!

29 oktober 2007

tack :)

29 oktober 2007

Jepp.. men man blir ju gla i slutändan :)

29 oktober 2007

Jaa gula bilar är fräckast

29 oktober 2007

Haha jaao lite scary är det ju! :) Hahahahaha! så gulligt! :) *asg* aww ja du borde kanske sova isf. hahaha dagens skratt tror jag :) de ska rent mkt till innan man postar inlägg till sig själv. haha oj så dum man skulle känna sig haha!! ja sov gott ;)

29 oktober 2007

hahaha omä de känns så sjukt och sitta å skriva de i din gb där vem som helst kan gå in å läsa :) Nej verkligen inte. Gilar inte buss. har aldrig gjort. åke med någon annan är väl ok. blir bara så frustrerad av att känna sig beroende av någon annan. :S Nja jag gillar inte mekonomen i stan för dom e dyra å har dålig servic samt kan typ inget :)

29 oktober 2007

Hahaha!! Mjaa vet inte om jag verkligen vill förklara det såhär öppet i någons GB! Lite pinsamt e de kanske. hehe :) JA! där ser du! dom är bra till mycket! Jag är djupt beroende och skulle nog inte överleva utan bil! De är helt sjukt men så är det! Här uppe överlever man inte utan bil! Men jag erkänner iaf mitt beroende ;) Inte alla som gör de :) Åh tur. får testa Laitis först då =)

29 oktober 2007

tack snälla du :) jag ska raka vägen till mekonomen imorgon :) nog för att jag hatar mekonomen. Far heldre på laitis, men what ever. får väl offra mig! Hehehe, neej meh handväskan ryms ju knappt i handskfacket! Du förstår inte hur mycket min bil agerar! rullande garderob, omklädesrum, smink studio, terapi vagn, hund bur m.m. en bäst kompis helt enkelt. Sen ersätter den ju mina egna ben oxå satt. hehe vad andvänder du din bil till?? en gång har jag faktiskt andvänt den som tork lina oxå ^^

29 oktober 2007

joo dom gör ju det :) Jag vill ju gärna ha en stor bil. har mycket att rymma :) mina bilar agerar ty rullande garderober så :) AHA! TACK! för att du berättade de där för mig =) åh du fattar inte hur mkt du räddat min tillvaro =) tack snälla! ska kolla upp de där. isf borde det väl gå göra nått utan att behöva riva upp hela motorn. vad var det du hälde i din? har för mig att du sa att du haft i något??!

28 oktober 2007

Thanks :)

28 oktober 2007

Hehe sant. Vad är det för konstruktionsfel på gdi:n?? Nog för att jag hört massa dåligt om dom, men att de ska vara så illa har jag som inte insett. :S hehe jaha har dom tunn plåt... ^^ de har jag inte ens tänkt på *Ooj* Haha, ja visst dom är fina.. dom lite nyare iaf. men de finns två nackdelar. de ena e att dom e högerstyrda, ochd e andra att dom e väl ganska så dyra....

Sågs senast: 2021-11-12 02:45
Medlem sedan: 18 oktober 2007
Foruminlägg: 226
Senaste inloggade besökarna
2018-12-19 23:34 ToP
2018-12-03 17:25 Vettemannen