kimbadar Enköping

Gästbok

27 november 2007

ajaj.. då får du snart hem ett "otrevligt" brev från kiruna alltså? Vad vill du sälja dom för annars? har även kollat på ett par andra fälgar och de du har nämligen.. finns ganska mycket trevligt på den hemsidan.. mycket man vill ha.. *snälla jultomten*

27 november 2007

hittade du något roligt på tyska sidan?

26 november 2007

jo.. jag vet vilken väg du menar.. det finns förresten mycket trevliga saker till Octavia på den hemsidan :D mycket trevligt.. jaså.. det ska bli ännu lägre? är det verkligen bra det?? haha.. ska du redan köpa nya??

26 november 2007

adressen är http://www.superskoda.com..

26 november 2007

inredningen hittade jag från en butik i tyskland. Som har kolfiber till alla handtag runt om i bilen, sen till där hissknapparna sitter är det också kolfiber.. :) riktigt fint. ca 800 kr får man betala för de. Ah okej.. jag har inte börjat med det ännu. så jag slipper väl ;) har pratat med en mekaniker om att sänka min, men han tyckte det bara lät dumt. så vi får väl se vad det blir.. Chip blir det nog lugnt med, tack vare att jag pendlar (men även där får vi se).. utseende, fälgar och ljud.

26 november 2007

tur att man har vänner som är det ;) ne.. men jag har en liten plan på hur man kan göra för att få det att se snyggt ut.. som en annan har gjort på en volvo.. så det borde inte vara så svårt att kunna göra själv!! helt omöjligt är det nog inte hoppas jag.. men vi får se.. kanske blir så att man kontaktar sternqvist racing.. eller vännerna sina.. för lite pengar.. andra planer för bilen?

26 november 2007

Det är ju riktigt nice.. Var in och kollade lite på deras sida. Men jag ska absolut ha det i åtanke. Ska även kolla med en god vän om vi inte kan svetsa lite annars i garaget ;) kan också fungera.. men vi får se. inget under vintern blir det gjort om inte annars. kanske något på insidan isåfall av bilen.. typ kolfiber lr nått kul, kanske satsa lite på ljudet också. men man får se helt enkelt.. Sammarbete kanske kan vara ett förslag fram över? 2 hjärnor är ju alltid bättre än 1. ;)

25 november 2007

Ah okej. har sett den stå utanför S1 några dagar då man åkt förbi där. Mina planer blir nog kolfiber inredning, sen lite annat smått och gått till fronten, dubbla utblås bak (har tankar på det, likt en m3), sen får vi se..

24 november 2007

Hoppas bilen din går bra! har sett den rulla runt här i stan några ggr. Såg även att du hälsade en gång. Vad har du annars för planer för bilen?

14 september 2007

Fan va kul

14 september 2007

Riktigt roligt hehe

13 september 2007

Ja inte är det gratis hehe

13 september 2007

Man bockar o tackar:)

Sågs senast: 2019-07-16 21:33
Medlem sedan: 12 september 2007
Foruminlägg: 1
Senaste inloggade besökarna
Uppgift saknas.