Pinsammaste du gjort med bilen?

id_
11 april 2010 · 130 Inlägg

körde omkring med fel lackerad bakdel aldeles för länge på den gamle vr6an i min ungdom cool
http://i42.tinypic.com/a2t83s.jpg
och dom fulaste baklamporna i värlsdhistorien!!1

JimB
12 april 2010 · 95 Inlägg

skunkworks skrev:
körde omkring med fel lackerad bakdel aldeles för länge på den gamle vr6an i min ungdom cool
http://i42.tinypic.com/a2t83s.jpg
och dom fulaste baklamporna i värlsdhistorien!!1

nu var den ju inte så ren tongue ser faktiskt ingen skillnad, men är det rött jag skymtar under smutsen?! lol

Janken Driver
12 april 2010 · 2 111 Inlägg

Har väl några anekdoter trots allt...

En hände för flera år sedan när man var ute o åkte med dåvarande kärran, en Corrado g60.
Blev omkörd av en Porsche o tänkte nu kan de ju bli lite kul. I alla fall så körde vi om varandra flera gånger samt blåste om ex antal bilar.

Låg först då vi kom in i ett lite kurvigare parti innan en raka, Porschen i häcken. Rakan uppenbarar sig o plattan i mattan. Hann väl komma upp i lagom hastighet = inget körkort när de poffa till under huven o bilen gick som en säck potatis.

Porschen flög förbi sekunderna efter det, jag rullade in till vägkanten o svor.
X antal bilar som vi hade kört om efter vägen passerade sedan förbi när man stod/låg o letade tryckslang o skämdes... Blev o lunka hem sen...en g60 går verkligen inte kul utan ladd...(Hittade inte var den hoppat av då).

--

En annan hände förra sommaren. Hade Skylinen o träff i Borlänge.
Iallafall så någon gång under den på en av "glidarvändorna" så låg jag först ,eller iallfall bland de första, när vi skulle glida in på träffparkeringen igen där folk stod o tittade o snackade.

Liten vägstump sen väghinder modell kloss. Gasade på lite lätt innan väghindret, bromsade in o bilen lägger av.

Blev stående där mitt på vägbulan.
Som om de inte räckte med det inför allt folk, så fick larmet för sig att börja tjuta också.
Behöver jag säga att jag dessutom hade ett led med bilar bakom...

Fick igång bilen till sist iallafall o skrattade mest åt eländet. Jag var inte ensam..wink haha smile

Det var väl några i alla fall. smile

Fick även mitt första kärringstopp på flera år häromdagen. Det tyckte jag var kul haha lol

Mvh Janken

- Om du inte förstår vitsen med ABS och airbag så lär nog ingen här kunna förklara det för dig heller.
Rätt impad av att du lyckats logga in på ett forum och komponera flera sammanhängande meningar faktiskt. /rcy
"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks"
SimoniX
17 augusti 2010 · 79 Inlägg

i februari i vinter skulle imponera på några kompisar med volvon och dra en fin sladd genom en kurva, körde sådär ca 30-40 och gasade på för att få rätta sladden när jag märkte att frammhjulen inte ville dit jag ville, så såg man en 1½m hög plogad lössnö kant och det sa bara poff så var man genom den och 2m senare stod man med kofångaren i lyktstolpen wink tog det faktist lite lugnare efter det ;D

Nurminen_
1 oktober 2010 · 714 Inlägg

Jag har faktist 2 st otroligt pinsamma historier... sad

Jag hade precis fått körkort, och var i stan å gasade runt med min stylade 740turbo..med feeeta fälgar..iaf så kommer ja till ett ställe där folk sitter å väntar på bussnarna..så ja tänkte "nu jävlar ska ni få se på muskler" Så jag drar på, och dumpar å grejjar...men när jag är precis brevid alla människor, så blir det en RIKTIG jävla smäll, alltså det var en sån jävla smäll så om en bil hade varit bakom mig hade ja skjutit i väg bilen flera km typ =P...och bilen dog och jag rullade in till sidan...ingen mobil heller...så jag satt kvar i bilen som ett fån, och låtsades att jag hade parkerat typ... smile jag tittade i backspegeln och såg alla människor stå å titta på mig.. sad ush vad ja skämdes. aja fixade bogsering efter ett tag..felet då ? det var tändspolekabeln som hade smältav.. smile

En anan gång så kom jag körandes på en väg..lite längre fram ser jag massor med grabbar som ska ha nån fotbollsträning lr nått..då säger jag till min bror "kolla nu vad dom kommer glo på min bil" jag hade nämligen satt på dom feta fälgarna med bling bling smile...iaf som jag sa, så vred ungefär alla huvudet av sig när jag puttrade förbi.."såg du ? vad var det jag sa" sa ja till min broder..sekunden efter det så small det till, och ett hjul ramlade av sad(((...och där fick ja stå och hissa upp bilen medans alla i fotbollslaget stod å tittade, och förmodligen skrattade sad(

Volvo 740 "Sugis" (1989)
Nurminen_
1 oktober 2010 · 714 Inlägg

Hm har en till liten pinsam...

Skulle testa min brors 740 turbo som var ganska mycket trimmad..iaf så hann jag komma upp i 200 km/ca sen smällde det till ovanför mitt huvud, och världens oljud vart. alltså jag höll på och skita på mig..vad hände då ? Jo hans jävla taklucka flög åt helvete !!! alltså jag såg den i backspegeln flyga låååååååååååångt ut på en jävla åker...å bilar bakom mig...skämdes då med... sad

Inte nog med det, en anan gång skulle jag testa en 740gl..kom upp i 160 km/h sen small det till ifram..då flög framkjolen av, så jag körde över den med alla hjul.. sad bilar såg det med...

Senast redigerat av Nurminen_ (1 oktober 2010)

Volvo 740 "Sugis" (1989)
Tagg3N Konsult
1 oktober 2010 · 1 247 Inlägg

Som många andra Saabägare måste det väl vara fenomenet att en växellåda kan gå i småbitar där det passar som minst. Förslagsvis inne i Borlänge centrum i rusningstrafik. Bilen gick varken att rulla eller att köra så där blev man stående i väntan på bärgningsbil..

Nurminen_
1 oktober 2010 · 714 Inlägg

Jag har fan en till !

Några turkar åkte fram till mig och sa att ja skulle burna, sagt och gort så gorde jag det..men ett problem bara jag tänkte att ja skulle styla och burna med backen ! röven på bilen resta sig en halv meter kändes det som, sen small det till...växellådan+bakaxeln rasade ihop totalt..och brevid mig satt turkarna och skrattade å pekade.. sad ush

Volvo 740 "Sugis" (1989)
falloutboy
1 oktober 2010 · 1 723 Inlägg

Gasen hängde sig ibland på min gamla Volvo 245a med förgasare. Jag fick stöta till gaspedal lätt så gick den ner i varv. En sen kväll efter jobbet hängde sig gasen i en korsning när jag svänger vänster. Med mobilen i ena handen så får jag sladd, och studsar snyggt över refugen till andra sidan vägen. Tur som fan att ingen var i närheten. Fan, det var pinsamt.

Krist
1 oktober 2010 · 716 Inlägg

Satt me grabbarna å fula oss en natt, vi hade druckit lite å snackade om att sätta på (ha sex) olika saker, vad är skummast. En polare satte sig ner på knä och jucka mot avgasröret alla skratta me på ett skojsamt sett. Då går de förbi äckligt heta brudar medan han juckar och småskrattar och skyndar sig därifrån. Pinsamt pinsamt....

BMW 525d F10 "Alpinvit III" (2011)
BMW 525d F11 "Carbonschwarz" (2011)
Thullen
1 oktober 2010 · 1 653 Inlägg

Dagen innan Elmiamässan öppna för några år sedan stog jag i kön in på området på väg för att hjälpa några kompisar med deras monter.
sitter i min gamla vinterbil, en 740 GL-t -89 när det plötsligt hörs ett dovt poff och det börjar bolma rök framför bilen. Fnissar först åt idioten fram som troligen sköt motorn, men inser snart att det är jag som sköt kylaren eftersom bilfaan inte har någon kylarfläkt big_smile
den stackars motorn kokade och gick varm ett otal ggr efter det, den toppen måste varit skevare än en canarisk banan efter den behandlingen!
bilen skrotades någn månad efter det tongue

Nissan R32 Skyline
Projekttråd: Thullen - Skyline R32 GTS-T
Vetgot
5 november 2010 · 5 Inlägg

Underbart tråd!

Jag har gjort en del pinsamma saker, men detta tar nog priset.

Vart påväg hem ifrån jobbet med arbetsbilen (Peugeot Boxline) och hämtade upp en tjejkompis som ville ha skjuts hem. Mellan Sätila och Hajom går en väldigt smal asfalterad 70väg. Vi hamnade dock bakom en gammal dam som ansåg att 50km/h var en bra hastighet att hålla. Jag var hyfsat stressad av någon anledning och passade på att köra om så fort tillfälle gavs. Det gick inte så bra, för den pyttelilla vägrenen var alldeles mjuk så jag skar av vägen jämsides med den gamla damen, slog av takräcket emot en telefonstolpe och la bilen på sidan i diket. Tjejkompisen som är åksjuk höll på att spy på mig, men vi lyckades klättra ut ifrån hennes sida.

Jag förklarade snällt för chefen att jag väjt för ett rådjur.. jag tror att han trodde mig=)
Tills jag stod och berättade för mina kollegor vad som hade hänt, och chefen kommer smygandes bakifrån .. han hörde nog allt. Men han sa inte så mycket.

Den bilen fick lite mer stryk när jag hjälpte en kompis att byta batteri i sin Clio, och han glömde stänga sidoluckan, vilket man inte ser när man kör för dom hamnar ovanför sidospegelns synvinkel. Jag skulle fint parkera bilen vid ett hus,.. bara det att sidoluckan kysste huset och det resulterade i att hela skåpet blev demolerat..

Detta var den en del folk som såg, och skrattade lite åt..

https://www1.garaget.org/gallery/archive/137910/1015257_3o2gt7.jpg

Senast redigerat av Vetgot (5 november 2010)

Miss_Evo_TME
7 november 2010 · 96 Inlägg

at jag kommer i en jette fin evo, och altid glömmer at släcka ljuset, så den aldrig starter, det tycker jag är jette pinsamt när man är på ica..

Nissan Skyline R33 GTR "Manga edition" (1996)
BMW E30 320/325 "AC Schnitzer" (1985)
BMW E30 340 "4.0L V8 Drifter" (1986)
Thunderbird88 A small step for Sloth, a giant leap for Slothkind
8 november 2010 · 3 929 Inlägg

lillemuzz skrev:
at jag kommer i en jette fin evo, och altid glömmer at släcka ljuset, så den aldrig starter, det tycker jag är jette pinsamt när man är på ica..

Vänta ... Vad?

Jag har inte gjort något jätte pinsamt ÄN!
Men har väl fått ett och annat kärringstopp i Mustangen på bilträffar! lol

Kolla gärna in min garage tråd - Garaget Zoo! - http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=203067
Ford Thunderbird "Procharged 306" (1988)
Dodge Viper GTS "Huggormen" (1998)
Jungmar
8 november 2010 · 847 Inlägg

Pinsammaste jag gjort är nog detta:
På larmdosan till min S80 finns det en knapp som öppnar bagageluckan, och sen när man stänger den igen så låses den automatiskt. Denna knappen använde jag för några veckor sedan, mitt ute i skogen i Tönnersjo, skulle ta av mig regnjackan och lägga den i bagaget, sagt och gjort, när jag lagt in den så slår jag igen luckan.
Senare när jag ska in i bilen för att köra därifrån hittar jag inte nyckeln, den ligger i regnjackan som är inlåst i bilen.
Fick låna en annan bil och köra hem för att hämta reservnyckeln och sen åka ut igen
Fick låna

Kesler
8 november 2010 · 3 650 Inlägg

Slutade jobbet i vintras i min gamla 144, påväg hemmåt, står i en brant backe där det är kö pga stoppljus. Bromsar men får inget fäste på isen utan rullar in i en suv toyota, som tur var så hade kofångare tagit i hans dragkrok.

En annan gång med samma kärra. Skulle in på macken å köpa snus men glömmer både handbroms å växel. När jag kommit runt bilen så ser jag den rulla, snabbt som fan tar jag tag i dragkroken för att hålla emot. Nuddade lite lätt saaben framför men som tur var inga skador. Mkt folk på macken och precis utanför ingången så de va pinsamt att gå in efter man stått å dragit i handbromsen med båda händerna tongue

Senast redigerat av Kesler (8 november 2010)

Slash Saabifierad
8 november 2010 · 2 026 Inlägg

Thunderbird88 skrev:

lillemuzz skrev:
at jag kommer i en jette fin evo, och altid glömmer at släcka ljuset, så den aldrig starter, det tycker jag är jette pinsamt när man är på ica..

Vänta ... Vad?

Jag har inte gjort något jätte pinsamt ÄN!
Men har väl fått ett och annat kärringstopp i Mustangen på bilträffar! lol

Översättning av lillemuzzs e istället för ä:
"att jag kommer i en jätte fin evo (mitsubishi lancer evolution), och alltid glömmer att släcka ljuset så att den aldrig startar, det tycker jag är jätte pinsamt när jag är på ica."

Summa summarum: Han glömmer att stänga av lamporna och detta laddar tydligen ut batteriet på några minuter så det ej går att starta bilen, speciellt när han är och handlar på ICA hmm

Senast redigerat av Slash (8 november 2010)

Miljöpartistisk riksdagspolitiker: På vägen hit denna dag såg jag något sorgligt, jag såg en pingvin som bara låg ner vid sidan av cykelvägen, och jag förstod nästan direkt varför: bensinpriset är ju enbart på 14 kronor.......... Skulle det ligga på 50 kronor idag skulle pingvinen vara uppe och göra det pingviner gör..... Tänk på det kära församling....Tänk på det!
SportPilot Ubåtsingenjör
9 november 2010 · 7 243 Inlägg

det hände idag !!

dum som man är så klantar man till de när man ska kasa lite ... går för fort tappar kontrollen och kvaddar en fälg, sen att man hade två polare med sig gjorde bara saken tusen gånger värre, som tur va gick endast fälgen isönder däcket klara sig så nu är de bara att kränga lite smile

Porsche 911 Targa "räserbubblan" (1972)
Miss_Evo_TME
10 november 2010 · 96 Inlägg

Thunderbird88 skrev:

lillemuzz skrev:
at jag kommer i en jette fin evo, och altid glömmer at släcka ljuset, så den aldrig starter, det tycker jag är jette pinsamt när man är på ica..

Vänta ... Vad?

Jag har inte gjort något jätte pinsamt ÄN!
Men har väl fått ett och annat kärringstopp i Mustangen på bilträffar! lol

ja presis, sådan små grejer som kärringstopp på träffer och macken när folk titter på ens bil, puha det måste vära pinsamt..

Ksj
11 november 2010 · 1 217 Inlägg

Mest pinsamma, hmm.

Jag backade in i en garagevägg för ett tag sedan (okoncentrerad och stressad).

Ur garaget kom en vettskrämd gubbe som hade sått på andra sidan väggen och skällde som fasen.

Under dom minuterna ville jag bara försvinna från jordens yta hmm

Saab 900 "2.1an" (1992)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang