Inför: Fredags Träff 13 Maj hos Driftkarts. Träff, gokart cup, grill och skitsnack

Asse_ clubjdm.se
9 maj 2011 · 462 Inlägg

http://driftkarts.se/wp-content/themes/Eekon_WP/images/logo.png

På fredag är det dags för en fredagsträff på Driftkarts i Västerhaning. Vi kommer ta fram grillen och arrangera en cup. Vem är egentligen bäst? Upp till bevis!

Upplägg:
•    Klockan 19:00 börjar träffen och håller på till 22:00. Anmälning till cupen är mellan 19:00-20:00. Efter 20:00 stänger vi registreringen och börjar cupen.

•    Utanför på vår stora parkering är ni välkomna att parkera, vi kommer köra en träff utanför med öppna dörrar till gokart hallen så man lätt kan vandra mellan. Vi kommer även ha ett pris som vi i personalen kommer dela ut till en bil vi tycker är snygg, galen, knasig eller på annat sätt är värd ett litet pris. Priset är gratis körning till nästa träff. D.v.s. Vinner du denna fredag får du köra gratis nästa fredag. OBS – samma bil kan inte vinna två gånger.

•    På våran blogg kommer information om vem som vann priset för ”knasigaste, snyggaste, galnaste, coolaste” bil, på bloggen kommer det även komma lite mingelbilder och bilder från alla möjliga håll och kanter. Även hela resultat från cupen kommer på bloggen.

Adress:
Hanvedens IdrottsPlats
137 34 Västerhaninge


För mer information besök vår hemsida http://driftkarts.se/
Ingen föranmälan krävs och alla är varmt välkomna, även om du inte ska vara med på gokarten så är ni välkomna för att bara hänga och snacka. Har ni frågor så är det bara att skriva i tråden.

OBS också att detta är första gången vi kör detta. Vi har fler idéer på hur vi ska utveckla detta och tanken är att arrangera detta varje fredag. Ser vi att detta funkar och att folk har kul kommer vi utöka med flera saker.

Ses på fredag!

Senast redigerat av Asse_ (9 maj 2011)

www.clubjdm.se
PaZZe
9 maj 2011 · 199 Inlägg

You know me, I gonna be there!

Drar med mig folk, nu ser vi till att starta en ny fredags aktivitet!

Senast redigerat av PaZZe (9 maj 2011)

Nissan Skyline R33 GTR "Midnight Purple" (1998)
Asse_ clubjdm.se
13 maj 2011 · 462 Inlägg

Det är lite folk från Zatzy som har svarat och andra märkesforum. Vi hoppas många kommer för att bjuda på intressant race och eventuellt sätta nya bästa tider på banan.

Ses ikväll //

www.clubjdm.se
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang