Volvo S60R 4C stötdämpare

Joakim-S Hobby Fotograf
26 april 2015 · 650 Inlägg

Hej!

Har ju fått problemet med att min vänstra stötdämpare fram på S60:in behövs bytas.. Den högra är bytt av tidigare ägare relativt nyligen.

Mitt dilemma är som sådant att på dom absolut flesta sidor så säljs dom parvis dvs 2 stycken, jag kan inte köpa bara en. Och jag är inte överförtjust i att slänga ut 4000 på en stötdämpare som inte behövs bytas. (dom kostar 4000kr styck)

Eller om det kanske råkar finnas nån där ute som också kanske behöver byta en stötdämpare så kan vi beställa tillsammans.

Det känns som jag har låtit google jobba hårt i mitt sökande efter en plats där man kan köpa enbart en stötdämpare, det ända stället jag hittar är Ebay men eftersom jag har ärvt min nervositet från min mor så vågar jag inte beställa från staterna.

Så nu till min fråga, är det någon på detta forum som kanske vet vart jag kan få tag på en stötdämpare som säljes styckvis förutom t.ex Bilia, mekonomen som tar hej-kom-och-hjälp-mig priser..

Inte så att jag är snål eller så, bara tycker det känns onödigt att betala ut 4000 kronor för någonting som inte behövs bytas ut!

Tacksam för svar!

MG e-HS (2021)
Christian S
27 april 2015 · 4 816 Inlägg

har du kollat i den här tråden? www.nordicr.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=15526

Mvh Christian
kör du före så väntar jag där framme.
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang