TimsonNilsson And he gets a standing ovation. Göteborg

Gästbok

12 december 2009

Njaeae... eller, beror väl på hur du menar. du har väl delvis helt rätt och delvis fel. Men lite så är det väl kanske. Ingen fara alls... Jag är öppen av mig och kör med raka rör. Ja jag har gjort dom by myself :) Och det som är mest irriterande är att det är fleeeera killar som mailat och frågat vart jag köpt dom för att dom aldrig sett en galant med sånna och tycker det är grymt, sen då man säger att man gjort dom själv tror vissa inte på en. Hihi tror du dom får hära att dom lever då?! :D

12 december 2009

PRECIS! Där sa du något riktigt smart! Åh det finns hopp för männskligheten ;P Nej men allvarligt, det har ju snackats om hundkörkort länge ju och jag är verkligen för det!!!! Credit till dig!!

12 december 2009

Joo sant kanske. Men då är jag inte så mkt för det där med motorer osv så det blir ju då helt ointressant för mig :) Bra att du håller liiite med mig. Klokt, haha :) Jaaa jag har extremt bra smak då det gäller allt :D *självgod*

12 december 2009

Oje vart fick jag nissan ifrån, honda var det ju. Jag vet ej vad dom ligger på nya.. vet bara vad jag gav för min :P Beror ju på en hel del saker oxå :)

12 december 2009

Hmm Oj vilken svår fråga. Vet inte vad jag ska svara. Men kan säga såhär. Den är speciell redan från början. Redan då jag hittade den vart allt under lite konstiga omständigheter osv. Sen är jag väldigt stolt över angel eyes:en som jag gjort till den. Sen är den som typ "personlighet" bara. Jag vet inte svårt att beskriva såhär men det är flera saker som gör att den är väldans viktig för mig. Jag fäster mig rätt lätt vid mina bilar. Är väl lite självgod. Typ...

12 december 2009

Haha! Precis man vill ju inte framstå som ett pucko ;P Hehe joo men det är ju en helt annan sak om man har en hund som får valpar kan man ju inte behålla dom. systar mer på dom som köper en hund har den någon månad och sen kommer dom på att det var så grymt mkt jobb med den, att den har behov, tar tid och kostar pengar så då säljer dom den igen. Då tycker jag bara synd om hunden. Kan inte folk låna en hund på prov före bara. Kan ju inte vara så svårt. Haha kul man kan va till nytta ibland :)

12 december 2009

Mörksilver är en snygg färg ja. Men jag är fortfarande inte förtjust i supran. Just av det du säger, det finns sååå många. Tycker det är en trist bil med trist utseende som bara är så enormt överskattad. Men i övrigt låter det ju som om du har bra smak :P

12 december 2009

Tack för ordet om galanten! Det värmde. Den är väldigt Väldigt speciell för mig. Men nu snackade vi ju faktiskt om vilken bruksbil jag ville ha och inte vilken bil jag ville ha om jag skulle välja fritt av alla bilar som finns, eller hur?! :P För skulle jag välja en bil bara för att jag ville ha just den bilen utan att behöva ta hänsyn till utrymme prestanda osv så hade det blivit en japanare. Så det så :P Haha en nissan s2000? Vilken summa värderade du v50 till eg??

11 december 2009

Hehe ja inte varjegång någon kan lära mig nått :P (lät kanske lite stöddigt). Hur jag har tid? Haha tja man tar sig tid. Jag lägger mkt tid på mina hundar. Ja givetvis tar det både tid jobb och pengar men man lär sig ju massor och har kul på köpet. Men hundar tar tid, så e det ju. Bara kolla blocket annonser i var och varannan annons står det ju "säljs pga tidsbrist". Det är som att folk skaffar hund utan att fatta hur mkt en hund kräver. Tragiskt!

11 december 2009

Jag gillar inte supror faktiskt. Är inte spec överförtjust i dom och förstår verkligen inte det häftiga i att ha en supra. Så varför man har en sån bil från början fattar jag inte :P Osthyvlar = Aluvingar :)

11 december 2009

Ja precis en sån bil blir aldrig snygg hur mkt man än gör om. Jag gillar volvo hm ja som du kanske märkt. Men gamla volvos kan jag inte med. Nu vet jag inte vilken årsgång det är men typ 850 och gamla v70 osv går absolut bort. Allt äldre än det är heller inte intressant. Men jag är nog en "allätare" Finn inget märke som jag hatar. Men Audi och volvo är två favoriter. iaf dom nyare modellerna. Men berätta, vad skulle du köpa för bil för dom pengarna?? Eftersom du kommenterade mitt val av bil? :P

10 december 2009

Man lär så länge man lever ju. Jag har hållit på med hundar typ hela mitt liv. Så visst har man hunnit lära sig endel :) Har gått kurser med, sånt lär man sig en hel del på med. Jag ställer ut det är det jag tävlar med just nu :)

10 december 2009

Jaha? Det där är nått helt nytt för mig faktiskt. Visste inte att det existerade. Men tack, nu har jag lärt mig något nytt!

10 december 2009

Det kan jag hålla med dig om. Men det finns ju något där emellan. Mellan orginal och utställningsbil. En snyggare variant av en brukis bara. Men, haha! Skärmbreddade bilar kan vara rätt så feta ändå. Svårt att dömma bort olika saker då det beror så mycket på vilken bil det sitter på. Det värsta som finns är osthyvlar iaf :)

10 december 2009

Ja men det är ju så det ska vara. Har mkt heldre ett snyggt kjolpaket än dessa plast äckel bitar som sitter där nu. Jag vet inte smaken är som baken men kan inte få dem till snygga hur än jag skulle göra. :P

10 december 2009

Jo jag förstod det och jag tänkte också såklart där borta där du bor. Det finns ju uppfödare både i och kring göteborg som föder upp dom där hundarna. Jag har väldigt svårt att tro att deras hundar lider för att dom inte bor på typ arktis. En hund anpassar sig ju efter klimatet rätt bra. Nej jag lovar dom lär inte ha det jobbigare än någon annan vovve :P

10 december 2009

Jaah du ser det så :P Ja jo men förvisso. Visst ligger det lite i det du säger. Aaaha?! Och vad mer exakt har man dom små bilderna till? Låter som typ en banner som man har på forum?

10 december 2009

Nått som jag dock inte gillar är då det blir för mycket. Jag gillar clean styling. Ett kjolpaket behöver inte alls förstöra det. Men jag vill bara ha en "finare" och mer utstickande "vardagsbil".

10 december 2009

Hahaha! Ja jag håller med dig -delvis. Och delvis inte. Det roliga med bilar är att man kan göra dom personliga. Visst tycker jag att det är otroligt fel med tex en japsdämpare på något annat än en japansk bil. Men då det kommer till tex kjolpaket och takvingar osv tycker jag att det kan göra sig minst lika bra på en simpel volvo kombi. Jag vet att jag har iaf två stylade volvos under mina favoriter så jag tycker att kjolpaket på en kombi absolut kan göra sig. :)

10 december 2009

Inte hör hemma vart? Du alla hundar svettas på sommaren, tror det är värre för typ flattar som e helsvarta med massa päls :P Det e nog de sista du ska bekymra dig om :)

Sågs senast: 2014-07-22 12:27
Medlem sedan: 17 juli 2009
Foruminlägg: 6
Senaste inloggade besökarna
2015-11-11 11:49 Buhr
2012-06-07 04:12 MalinForsman
2012-06-06 23:40 Vadsten
2012-03-26 20:41 328cabbish
2012-03-20 20:59 speeDs_
2012-02-12 22:12 martinn
2012-02-04 20:45 VR-Design
2012-01-06 23:57 Lidspeed_
2012-01-02 01:51 jjoel