Gästbok

21 mars 2007

Jo det e nog bäst att försöka behålla orginal dumpen =) okay.. du får kanske ringa dit igen.. jag snackade med en av grabbarna där.. verkade lite speciella av sig.. hade varit kul om man kunde bli sponsrad med diverse styling produkter =) Har ev en frontspoiler från realcar på G.. får förhoppningsvis den gratis men där finns lite å spackla.. vilken dag ska du till Elmia då? Ha det gottis!

20 mars 2007

När skulle du få ditt kjolpaket då? ha de!

20 mars 2007

Nej det måste ha varit skönt att vara där nere =) felet jag fick av dumpen var att så fort man tryckte ner kopplingen så dog motorn.. eller om man körde hårt med bilen så blev både luft/bränsle fel.. får väl se om man testar en annan typ av dump ist. Njae.. vet bara att de startar ifrån Malmö sen går det mot helsingborg-Markaryd å sen jönköping. Du får köra in i landet å möta upp hehe! Tror nästan jag ansluter mig till markaryd.. blir lite knasigt att behöva köra ner i skåne å sen upp igen =/

18 mars 2007

Å fasen.. då har du haft det gött i värmen antar jag =) många fina flickor med kanske hehe! dumpen funkade bra några månader men sen så gick det bara åt pipan med den.. japp det blir tuningshops kjolpaket.. e ju det billigaste på marknaden =) Har du beställt därifrån med el? Jo jag har satt upp mig på en lista.. karavanen går från Helsingborg till Jönköping så det ska bli kul =) vad var det för bil din syrra körde nu? ha de bäst!

17 mars 2007

Tjenare! Jo för fasen det e fint. Själv? Jo bilen går fint.. har plockat bort dumpen.. fick ingen riktigt ordning på den efter jag hade varit där å pillat.. jädrans skit att jag skulle skruva på den =/ Kjolpaketet e inte beställt än.. men ska göra det nu efter löningen så jag borde ha det i mitten av april. Ja Elmia e en självklarhet hehe! =) ska du dit eller? Ha det bäst!

8 februari 2007

hehe.. kan nog bli en bärsa eller två:D inte alls omöjligt.. är lite sugen på afterwork imorgon..

31 januari 2007

tack tack :)

28 januari 2007

hehe ok =) jo jag hade en riktig fet sterio anläggning i min förra bil men det blev ju inbrott i den å de tog ju rubb å stubb.. inget kul att komma å se att allt var borta =/ men jag fick ut mer på försäkringen än vad jag hade köpt grejerna för så det var ok =) men ganska surt ändån.. det e ganska så konstigt att man kan lägga i prinsip hur mkt pengar som helst på dessa bilar å man e ändå aldrig riktigt nöjd =)

26 januari 2007

hehe det e ju perfekt om du nu får rabbat =) då hade jag handlat direkt.. har ett ganska tipp/topp ljud i bilen. Sony mp3 sterio å en 12" aktiv rörbas.. slår helt ok =) har andra högtalare i dörrarna med. Har beställt ett under car kit nu med.. var bara så sugen på ett sånt =)

25 januari 2007

jo det kan ju bli snyggt med en svart el silvrig bård med.. svart skulle man kanske ha..hmm nåja =) hur har du det med sterio anläggningen?

25 januari 2007

undra bara eftersom ja ska sänka min med

25 januari 2007

jo jag har faktiskt klistrat på det på bilen nu.. =) blev skit snyggt.. får ev lägga upp ett par bilder på det nu som imorron ev =) jag hoppas jag hittar en liten mer "udda" framrute streamer till min bil snart.. vill ju inte ha en som alla andra har =)

24 januari 2007

hehe nej jäkta behöver man verkligen inte göra =) nu e det ju massa snö å elände ist. nja.. blir ganska mkt orginal ändån.. men vi har ju massa rabatt med. har du köpt någon "garaget dekal" med ditt iloggningsnamn på?

23 januari 2007

Jag jobbar själv på volvo som rekare så man har ju lite kontakter här å var. Vi lackar ju lite själva men en hel spoiler e lite väl stort för oss.. går en jäkla massa spray burkar =) men det blir det kittet från tuningshop iaf. får göra några svart jobb så har man snart det hehe!

22 januari 2007

jo jag längtar med till våren då man ska lägga på en ny lackförsegling på bilen å på med fälgarna.. få riktig fin puts på allt samman =) sen att kolla priser på lackering.. känner en här hemma som ev kan lacka ett komplett kit för 2-3000kr. helt ok pris.

22 januari 2007

Hehehe japp det e verkligen några rundor på krogen.. =D Nje så det blir ev det paketet.. ser bra ut å passformen ska vara mkt bra enligt dom själva. sen någon lackerare som kan göra jobbet med.. helst svart.. billigast så =) satan vilka dyra däck... ifs så köpte jag mina 18" för 4000kr utan däck.. så kalaset hamnar väl på 11.000.- till slut.

22 januari 2007

ja det e snyggt som fan.. inte farligt dyrt heller.. det får bli ett sånt paket om jag nu ska ha ett =)

22 januari 2007

mjo.. det har du rätt i.. man får ha någon detalj som sticker ut mer.. men det e ju det att försöka komma på nått speciellt. ska du köpa några värre fälgar än de du har nu el? för det om nått e ett lyft för bilen =) skulle ha tag på någon annan streamer än den jag har med.. men vad.. hmm.. förslag kanske?

22 januari 2007

hehehe! jo det låter bra.. kröka på jobbet ;o) jasså din syrra e så grym på att snygga till sin bil så pass att hon nästan kom på första plats i tävlingen.. mjo.. elmia e ganska så ut tjatat nu men det finns en å annan utstickare. vet ifasen vad det kostar att ställa ut.. vet du det kanske?

22 januari 2007

Hehe ok. Jag e grymt sugen på att ställa ut min bil på vallåkra nu till sommaren.. får se hur d blir med kjolar å sånt.. men ev så blir det utställning. nej precis.. det brukar ju bli Elmia till våren om man nu ska på någon träff.. men det e kul =) jasså du jobbar på en krog.. då får man kanske köra inom på en öl å snacka bil godis =)

Sågs senast: 2010-10-19 23:14
Medlem sedan: 17 oktober 2006
Foruminlägg: 7
Senaste inloggade besökarna
2013-01-29 20:31 Robban_89
2012-02-25 14:28 alexxi