Lenko Kalmar

Gästbok

16 september 2007

tackar.. jag hade också en sån gammal fin 900 T innan... saknar den lite faktisst. :'(

12 september 2007

Det ska jag allt försöka komma ihåg att göra..Ananrs lär du se den sen här på garaget :)

12 september 2007

Det kan jag lova :) 9-3 SS Aero är ju tanken så :)hehe

12 september 2007

Ja, så det är förjävligt..Är ju som en familjemeddlem...Men men..Nytt är gott de med :)

12 september 2007

Tja! Jo, det är egentligen dags för nytt enligt mig..Men det känns kanon jobbigt att göra sig av med henne.. Är så sjukt nöjd med bilen och har aldrig haft problem med den..Men om jag ska få ut värde på den så är det dags nu..Med tanke på HUR mycket jag lagt ner på den så ska jag nog inte heller väna så mycket längre..Men jag vill jobba så mycket mer. hade ju sjuka planer inför hösten/vintern..Men tiden räcker inte till :( Så det känns inget bra!

12 september 2007

En lyx bara folk på landet med lador har typ. :P En andrabil vore också bra när man ska meka. :)

12 september 2007

Jo jag bestämde mig för att börja med det på en gång före höstregnet slår till. Har uteparkering och det är ju inte alltför snällt. Men har farmor och farfar i stan och de har ett litetlitetlitetlitet garage bilen precis går in i som jag kan fixa sista på dörrarna före vintern. Vill egentligen ta loss bakluckan med men bilen behövs ju för att ta sig fram. Och utan baklucka vet jag inte om man vill köra. Hehe

12 september 2007

Jo det blir ju så. har en liten buckla en bit upp från en dörr. grr. och sen en cm upp ungefär på tre av fyra dörrar. två utsidor kvar att göra, insidan klart. Sen lite i skärmkanterna runt bakhjulen, de är med fixade men måste lackas om. maskerade för mkt så jag fick stora kanter. Men det gör jag i vår ist, nu ska det hålla rosten nere. :P Bagageluckan däremot har 2cm på var sida kanske och lite mer på kanterna. Blir mkt slipa, skruva och lacka på den. Å svets när jag bygger om den. :)

12 september 2007

Tack. :) Är din nylackad eller? Vad gick kalaset på? Blir inte lika bra med min när man slipar rosten dessvärre. Men vill helst slippa byta alla dörrar nästa år. :P

7 september 2007

Visst, fråga du på! Via PM eller i forumet...

7 september 2007

Dn är bra att handla med köper du mycke på samma gång pressar han priserna ganska bra. Jag köper allt av han..

6 september 2007

Bättre låter dom säkert har inte studerat ljudet lika noga på dom frågan är om man behöver bättre :) Och nej jag är icke kickersäljare :) Köper en del dock.. Vart handlar du dina saker ..?

6 september 2007

JApp det är monterat och klart.. Jag tycker det låter bra kanske åt det lite skrikiga hållet men det låter extremt högt.. Skrikigt kanske är fel hårt låter bättre så vill du ha ett kit som låter hårt och högt så är det ett bra alternativ.. Jag är mycke nöjd för nu orkar det spla ikapp med L512:an så nu spelar hela systemet högt :)Hoppas det hjälpte :) Rs kitet låter ungefär likadant enligt mig fast det orkar ännu högre ett sånt spelar fruktat högt ..

5 september 2007

ah okej! Japp, fast sent.. :P

5 september 2007

tackar! har uppkörning den 25:e :)

5 september 2007

min dump låter mycket högt, om du som jag gillar att det pyser aå halva kvarteret kan höra dig så är det absolut rätt dump :) om du vill ha ett högre och lite kortare ljud så kan du köra med 2 trattar istället, men jag är nöjd med mitt ljud :) helt klart något som jag rekomenderar//Stefan

29 augusti 2007

tack :) ja, dem är lite lika :D

28 augusti 2007

Mera Bräpar :)

28 augusti 2007

Jo så jag känner oxå snålade på steget till basen då det kostade halva och gav samma effekt... Men får byta bit för bit sen :)

28 augusti 2007

Jag är lite kluven med steg för tillfället ska prova köra mina på Huvudenheten funkar inte det bra så köper jag steg men då blir det nog ett kicker.... Funderade på mutant innan till det oxå eftersom jag kör det på basen men hade varit fint att ha allt kicker :)

Sågs senast: 2009-02-21 15:59
Medlem sedan: 2 september 2006
Foruminlägg: 19
Senaste inloggade besökarna
Uppgift saknas.