al_probe Haninge

Gästbok

23 juni 2007

ok. kolla så att den verkligen är utrustad med AC dock e det vanligt att den lägger av. gasen brukar ta slut. Det finns beskrivning på www.performanceprobe.com. Det är ett av det bästa chippen som finns på marknaden till Probarna. Det är viktigt att du säger vilken årsmodell du har vid beställning.

23 juni 2007

hm.. vad tänker du på? menar du själva fläkt kontrollen? Där du ställer hastigheten på fläkten, det sitter isåfall en knapp som det står AC på i vridreglaget som du trycker in.

23 juni 2007

Beställ chippet från usa i stället! mitt kostade 35USD. Dom där kitten e rätt dyra för sen tillkommer frakt och moms + att det bruklar ta en jävla tid att få det. Men pruta på det kan du nog göra :)

21 juni 2007

Hej du! Kjolpaket får man oftast beställa från usa. finns inget i sverige. där e en kille på blocket som säljer ett AAS kit. Det e rätt snyggt faktiskt. Det e ett av få som finns på marknaden. Trimchip har kan du köpa av probinator på www.performanceprobe.com grymt duktig kille! Jag kör med ett av hans chip. säkringsboxen sitter ovanför kickpanelen på förarsidan och i motorrummet. Slit ut all halvljus automatik om det inte är rätt gjort. ställer bara till mer än gär nytta.

21 juni 2007

Men prata då med Keller, han är engagerad i nån sån där Fordtrimningsklubb i sverige plus att han är reservdelsman så att han har järnkoll på vad som passar från vad och sånt. Och du har en svensk del på forumet också, dock ej så aktiv, de flesta av oss finns även här... :) // Ellen :)

20 juni 2007

Hej! Såg att du funderade kring Probe. Trevlig bil, har själv haft ett par. Du har en otroligt bra hemsida på www.performanceprobe.com Sidan är på engelska men den innehåller ALLT! Forumet är suveränt! Du har även en Probenörd här på garaget: Keller. Hoppas du får till det! // Ellen :)

Sågs senast: 2008-12-28 01:27
Medlem sedan: 20 juni 2007
Foruminlägg: 9
Senaste inloggade besökarna
Uppgift saknas.