dream9-3 Södertälje

Gästbok

4 maj 2008

Ja jag kunde lika gärna suttit hemma, jag hade ju trevligt hos brorsan o grilla å grejer men festen jag drog på sen va riktigt lam. Länge sen jag hade så tråkigt... Men festa är inte riktigt min grej för tillfället. Igår så jobba jag hela dagen och sen på kvällen åkte jag över till en kompis och deklarera. Men under dagen på jobbet så tona jag sidorutorna bak i alla fall så lite vettigt gjorde man ju på jobbet haha Verkar bli schyst väder idag så man kanske ska passa på o sola lite på jobbet

4 maj 2008

tjena, ska precis gå och lägga mig :P Ah det kan stämma. Har precis kommit hem från Norrköping "Meet of the month" träffen. Så nu är man riktigt sliten =) Allt lugnt själv då? /Fredde

3 maj 2008

Aha trevligt, ni gick inte ner till maren någe? Jag va först hos brorsan å grilla o grejer, sen drog jag på lite party. Men kunde lika gärna suttit hemma. Men men... Vad ska du/ni göra i helgen då?

29 april 2008

Ja d stämmer, Forden är morsans men den är väl mer lilla blå. Jäkla nice å köra i alla fall =) Oki men ni verkar haft en toppen semester i alla fall :) Vad händer på valbord då? Ha d super =)

27 april 2008

Du får ju inte missa detta http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=82078 :)

27 april 2008

Nä jag antar att du sett den rosa stå hos mina föräldrar, måste tusan flytta på den snart :-/ Fan resan lät inte helt fel, va ni uppe i kleopatra borgen då? Va ni många som åkter eller va d bara du å tjejen? :) Vad gör du vaken nu btw? Ska du inte lägga upp din bil "online"?

23 april 2008

Ja jag är riktigt nöjd med den, den rosa står hos mina föräldrar så länge. Jag borde kanske ta en sväng med den oxå så jag får igång den sen =) Men jag hoppas jag får den såld så jag kan börja med Ådin :) Hur va d i Turkiet då? Vilken plats där va ni i? Har varit där tre gånger och olika platser hela tiden, jäkligt billigt och fint faktiskt :)

16 april 2008

Nu får du spana efter en TT =) Du kommer väl på bilträff den 11maj kl:19 i Moraberg? Ta med dig tjejen oxå :)

18 mars 2008

Stämmer bra d, det gula huset är mina föräldrars :) Fan vilken jäkla bra tajming man har då, i söndags satte jag på mina sommar däck och igår börja d snöa :( Tack för erbjudandet av skjuts i helgen btw :) Ska du till Elmia förresten? Ha d bäst...

8 mars 2008

Såg du mig? hmm ekenbergsgatan, jag har typ noll koll på gator :-/ Ja i helgen ska jag jobba igen, sitter på jobbet nu, helt värdelöst när jag vet att alla andra sover. Men ikväll efter jobbet ska jag till mina färäldrar och käka middag, sen blir d hem och sova. Vad ska du göra ikväll? Ha d bäst :)

8 mars 2008

Man tackar tackar mvh kesa67

1 mars 2008

Tjenare. jo då allt är rätt ok förutom att jag varit förkyld/haft influensa i typ 2veckor snart :/ sj ? Vart inge match för mig idag, träffat en tjej som jag umgåtts med hela dan=)

1 mars 2008

haha ja precis, en vanlig onsdag kväll :D Jobbar du i helgen eller? Jag jobbar sju på morgonen till sju på kvällen både lördag och söndag. Men jag hade en liten impuls fest igår så idag känner man sig inte så jäkla kaxig. Är helt paj, men jag kommer starkt igen sen :)

1 mars 2008

tackar ..gillar du audin=)

29 februari 2008

Tjaba :) D va ju kul att åka på dig för en gångs skull, jag menar, vi är ju typ grannar. Jag brukar se bilen varje gång jag är ute med hunden men aldrig när du rullar. Men nu har jag d :) Ha d bäst :)

14 januari 2008

okej.. men det är skönt att ha det fixat så slipper man bry sig om det sen hehe.. får ta det lite lugnare nästa gång ;) hur är det annars då??

12 januari 2008

Tack! Hur många tum har du på fälgarna??

12 januari 2008

skönt att snön nu är borta:D hoppas de håller i sig med mildt väder?.heheh aa de var verkligen i grevens tid de:)..man vill juh inet precis åka med vinter däck hela sommar säsongen.nu kom man hem fårn jobbet och bra sliten..men för lite sömn är nog orsaken..känn som aldrig sover längre..de var skillnad när man var yngre och gick på högstadiet typ..då sov man juh jämnt:)

11 januari 2008

Haha ja jösses det låter väldigt extremt :D eller extrement kanske man ska säga finurlig som man är? *tss* En liten sketen låda till en Plastfabrik, och den fick jag lätt plats med i framsätet, och så tar jag med mig en 5 meter lång och 2,6 meter hög skåpbil! Nödvändigt! Iods, jag klagar inte ;P deras okunnighet är mitt leverbröd ;) Händer i helgen då?

11 januari 2008

Ja själv har jag varit ledig :) Har fixat min lya lite, köpt platt tv & guitar hero. Så d va man ju tvungen att lira, sen har jag tagit bort datan och kopplat den till tven istället :) Stor skillnad blev d faktiskt :) Vad ska du göra i helgen då?

Sågs senast: 2008-12-23 23:44
Medlem sedan: 7 maj 2007
Foruminlägg: 1
Senaste inloggade besökarna
2012-05-11 20:23 Robin-T
2012-03-11 19:55 Magistern
2012-03-05 12:37 Mjukis