dream9-3 Södertälje

Gästbok

10 januari 2008

ajdå inte så bra :S men det fixar sig alltid. tråkigt när sånt händer bara.. man blir så trött bara hehe..

10 januari 2008

Tjabba. jag är bortrest hela helgen så blir inge hockey för min del, får hoppas SSK fortsätter i samma fina trend som dom har nu :) Jag mår bara bra, lite småseg efter arbetet ikväll , sj ?

9 januari 2008

Haha jaa, mitt i en rondell :P såg ut som någon sågat av hela nacken på honom :D gissa om man ser roliga saker när man är ute och kör, får ladda med kameran och ta med tror jag :P haha näe det är fortfarande en liten lätt lastbil, men fortfarande större än min gamla, har ingen lemm därbak bara utan skåpsdörrar. Men man känner sig ganska kaxig med den på vägen :D även om det finns dem som är dubbelt så stora som en själv =) Va nere i Danmark idag förresten! =) *glad som fan* ;P

9 januari 2008

jag har ju byggt in mätare m.m i dom.. vill inte ha som står på instrumentpanelen m.m.. ajdå inte bra.. hur lyckades du med de då??

9 januari 2008

är snart färdig med mina a-stolpar.. förhoppningsvis är dom färdiga ikväll :D du då??

8 januari 2008

Ok då åker kossan upp då på din begäran :P jag är ute och snurrar i göteborg hela dagarna :) bilen jag skulle ha har dessutom gått sönder, den blev påkörd söndagkväll när de va påväg till mig för att lämna den hos mig. Så kylare och stötfångarbalk gick direkt men det upptäcktes först i måndags när jag körde och motorn plötsligt började koka som fan, vattnet i kylarn rann rätt igenom =/ så har en hyrbil nu..storlek större dessutom! Skitkul! :D hitta en huvudlös tomte t.ex under mina strapatser :)

6 januari 2008

Näe vi kollade aldrig London Eye, vi kom på att vi ville kolla det sista dan vi va där och då hade vi för lite tid, det tog för lång tid att åka med taxi så taxichaffören tipsade oss om nån park, rätt ok ändå trots att den var ganska tråkig..det fanns en massa tama ekorrar där, varav en bet killen i fingret ;P japp V för Vendetta har jag sett, och jag gillade verkligen den filmen, tyckte den va grym! Har du sett den själv? Fick hem min lätta lastbil ikväll också :P

6 januari 2008

Haha jag får väl göra det så du får se , men jag varnar dig man ser knappt att det är en ko, bara att det är nånting som flyger runt i cirklar och så ser man killen stå och asgarva för han tycker den är så ball :P imorn bär det ut på äventyr för min del! Lovar att hålla dig uppdaterad om alla dumma påhitt jag har för mig ;P

6 januari 2008

hehe..har du fått köra den än eller:P..fan va gött nu börja snön försvinna..hoppas de är bra med snö i år ..men de lär komma en skvät till..vi är juh bara januari. jag har inte slängt på mina vinterdäck än..har åretrunt på nu som inet är så värst bra..men har dubbade liggandes och de har juh kommit snö och varit i 3 dagar så jag sket i o slänga på dem..sen så slipper jag höra de där dubbljudet me.

6 januari 2008

okej fan vad skoj =) låter som riktigt bra julklappar hehe.. se vi tjejer kan bara vi vill ;)

6 januari 2008

hehe håller fullt med dig =) vad fick du i julklapp då??

5 januari 2008

Oh yes! Va?!? vad va det för tokig gps?? Låter helt sjukt! Har inte råkat ut för något sånt hitills iallafall som tur är. Man får ju lita lite på sitt eget huvud också och inte stirra sig blind som sagt. Gjorde det igår, tog en egen väg medans gpsen fick spel och vill jag skulle göra en u-sväng på en större 90-väg :P lite ballt faktiskt :) London ja, vi strövade runt mest, fanns pool på hotellet så blev bad och bastu. Åkte massa tunnelbana och bara njöt, så skönt!

5 januari 2008

köpte en ball julklapp till Chris syskonbarn, en ko med vingar som man hängde upp i ett snöre i taket som flaxade runt i cirklar och sa "flap flap flap" har till och med fångat den på film med mobilen, så jävla ball :D bästa julklappen var nog morgonrocken jag fick av killen, en svart sammetsrock med en döskalle på ryggen :D fick du nå roligt i julklapp? Nyår var super,vi va hemma hos bekanta och gick ut efter det..drack en del, men vakna utan baksmälla, det gjorde inte killen ;P *skadeglad*

5 januari 2008

Det är dessa matcher man längtat efter sen vi spelade i AS förra året ;) Aldrig hata , bara älska - vi hatar LHC ole ole ole! Hare bra.

5 januari 2008

Haha japp en natur begåvning I am :P Ja brorsan har PS3 men jag är inte så impad av den, jag är mer sugen på Wii men d är bara för den har Mario spel :) Va ju tvungen att köpa Cuben oxå när den kom bara för att spela Mario hehe :) Vad händer till helgen då?

5 januari 2008

jodå den har bara varit bra.. din då?? nej inte dirket.. gamla vanliga bara hehe.. =) kram

4 januari 2008

Hej hej :) jotack det går bara fint! Älskar det redan, men lärt mig att inte stirra mig blind på gpsen för den har ju inte alltid rätt :P hitills har jag mest rullat i göteborgsområdet och uppemot alingsås som längst men kan hända att man får en stockholmstur :D london har jättekul verkligen, skönt att komma bort från jobb och allt :) hur har jul och nyår varit för dig då? hoppas allt är bra! :)

4 januari 2008

Tjabba! jaa fan , desamma! =) jupp jag skall på matchen , älskar dom matcherna mot "cluben" ;)

4 januari 2008

hehe fan va surt :P aah den står och vilar över vintern. <står du i kö för parkering? har för mig att jag fick min direkt.

4 januari 2008

Tjena, jo då det e bra:) lite less på vintern nu bara :P själv då?

Sågs senast: 2008-12-23 23:44
Medlem sedan: 7 maj 2007
Foruminlägg: 1
Senaste inloggade besökarna
2012-05-11 20:23 Robin-T
2012-03-11 19:55 Magistern
2012-03-05 12:37 Mjukis