dream9-3 Södertälje

Gästbok

4 januari 2008

Haha men dansmattan är hur kul som helst, värsta party grejen :D Guitar hero spela jag lite med brorsan, jag fick 86% på första försöket men d va på easy, men d va kul d mé så jag funderar på att köpa d oxå... Har du Ps eller?

3 januari 2008

hehe ja både hk o vridet duger gott o väl.haha trodde att man bara fiskade upp stövlar du vet så där i tecknat filmer:)..men de händer i verkligheten me då:P..har ni fått nån snö i södertälje eller?..här började de snöa igår och nu när man vaknar så fick man ännu mer panik "snö" kunde de inet varit torrt o fint väder..trodde nästan där ett tag att de skulle bli snö fritt denna vinter.

3 januari 2008

Ja jag har inte heller vart så aktiv här inne... Nja både jul o nyår mer eller mindre sög, men men. Hur va d själv? Mina klappar va väl inte så jätte roliga, fick en till dansmatta till mitt PS2 som är ganska skoj i alla fall, resten va väl inte så mycket att skryta om. Vad fick du själv? :)

3 januari 2008

aha japp va där ute för ett par veckor sen med en polare och åkte lite grillor och lirade hockey :)

19 december 2007

jag pluggar och jobbar du då?

18 december 2007

mm en av dem iallafall..men förhoppningsvis vänder det snart, börjar förmodligen på nytt jobb med lite tur strax efter jul. Kanske är inte c-kortet så långt bort som man tror? :P ska förmodligen börja köra lättare saker upp till Oslo :) hur nice är inte det? En heldagstur rakt av :D vinterdäck är på nu och svarta navar likaså :) ser ut som snygga svarta 15" istället för äckelplåt c(: näe självklart gick han inte hem från jobbet, jag sov ett par timmar sen hämta jag honom vid tolv :)

14 december 2007

jobbar natt så jag får ju va med familjen och killen på dagen och kvällen iallafall.. så det gör inte så mycket.. jobba julen föra året också så jag är van hehe..

13 december 2007

Hehehe, jaa jag blir tokig av att titta på sånna program, programledarna är dryga! :)

13 december 2007

Oki men då va d syrran du såg, hon brukar alltid ha sina grå mjukisar på sig. Själv äger jag inga såna, isåfall svarta :) hihi Vad ska du göra till helgen då? :)

13 december 2007

o fan det var ingen dålig bil han hade gått o köpt sig..hur många Hk är det i en sån då?..haha..nä ingen bmw än..men skulle vilja ha en faktiskt..så man får äga en sån också..haha vadå skoda eller?:P..aa kan förstå de..de bästa med fiske är att man kopplar bort allt annat..och bara ägnar sig åt fiske liksom.men här i denna håla, de enda man kan fiska upp är typ gamla cyklar och överblivna icavagnar:D..låter inet så kul kanske..aa detsamma.

12 december 2007

Jo jag vette fan asså =/ de senaste har det bara gått åt ett enda håll oavsett nån enstaka vinst och det är neråt =( jag måste vara en av göteborgs mest otursförföljda tös :P händer alltid nått när jag är med på nått vänster :) dags att byta vinterdäck imorn, fått köra killens bil idag från jobbet, han körde mig dit imorse stackarn när klockan inte ens va 8. Han gick ju av sitt skift 12 på natten dessförinnan, fick rätt dåligt samvete =/

12 december 2007

Oj Grattis!! =) Sitter du alltid och ringer in till sådana program??

12 december 2007

hehe..ungäfer så är det här me..fast jag har fått alla att köpa Volvo istället.jag fick brorsan att köpa Volvo, farsan,och några kompisar..så de går väl den vägen..men jag kommer i¨håg när jag skulle ta körkort så skulle jag baar ha en bmw..men som tur blev de inet de:) nä händer inet så värst mycket här..mja hehe vet inet vad alla sjöar heter här..men vi har lite fiske ställe här:)..aa men fan det är kul o fiska när de finns fisk som sagt:).ha det fint.

12 december 2007

Halloj :) Jo här rullar d på, sitter på jobbet dock. Själv då? Aha såg du mig, vilken dag va d? Jag hämtade min hund i fredags förmiddag, d va inte syrran du såg då? för hon har likdan hund och är oxå blond, dock kort klippt :)

10 december 2007

Haha jaa det låter ju grymt roligt att få va på isen sådär :P kan mycket väl tänka mig känslan :) för frölunda kunde det ju gått bättre för i senaste matchen, men samtidigt, 3-3 är bättre än förlust i mina ögon så alltid nått även om det kunde vart bättre :D börjar förresten tro att jag och min bil är otursförföljda =/ fick ju punka i förrgår, sen när vi skulle byta till vinter idag så satt låsbultarna som berget! Vi kunde inte rubba dem! Plus att fälgkorset skavde på fälgarna pga det!!!

9 december 2007

Men fick du inget utav dem? =)

9 december 2007

haha..jag är egentligen inbiten volvofreak..har bara ägt Volvo i stort sätt och detta är min första Saab..och du vet hur det är mellan saab o Volvofolket:P hehe ja de fuger som bruksbil som den var till detta året då kördes den året om hela tiden ..men börja tycka synd om o fördärva bilen så nu får den stå över vintrarna..ja det ska väl vara ärliga 300hk i den..enligt Autotech,,men jag vet inet förän den dagen jag bänkar den..men bra går den..ja inet så mycket än..har jobbat färdigt för denna

9 december 2007

vecka..så nu har man ledigheten o se framemot:)..bor juh trots allt i en liten håla så de är svårt o hitta på nått om vardagar så..men jag tar det lugnt som vanligt sen är inet vädret de bästa..sj då?

8 december 2007

fantastisk årgång de därra vettu ;) ouff fy! Ja herregud det är inte direkt den åldersgruppen man längtar efter att attrahera precis :P helgen vart fin annars? Åkte på punka på ena bakdäcket idag =/ surt som fan! Nu jävlar blir det vintersulor på. Orkar inte med mer bekymmer just nu..

8 december 2007

aa ungefär samma här..kaffe o snus på morgnen:)..aa ska faktiskt göra de..men borde man inet få hjätklaffning då;) menar då blri de koffein så de räcker..aa det går rätt hyfsat faktiskt..den är helt original så de är inget gjort alls med den..men den duger till att köra me:D..de är juh trots allt en Saab:P..men sakar o köra Volvo..den skjuter på lite bätter om man säger så.hehe

Sågs senast: 2008-12-23 23:44
Medlem sedan: 7 maj 2007
Foruminlägg: 1
Senaste inloggade besökarna
2012-05-11 20:23 Robin-T
2012-03-11 19:55 Magistern
2012-03-05 12:37 Mjukis