dream9-3 Södertälje

Gästbok

8 december 2007

just nu är man uppe i stockholm hos killen.. och sen ska man jobba m.m i jul.. och fira jul med föräldrarna sen kommer killen ner till jul också =)

8 december 2007

Hahahahah då har du blitt en liten kändis ;)

7 december 2007

Vad syftar du på då? :)

7 december 2007

De var väll inte du som ringde in till programmet när bruden spydde?

7 december 2007

mm.men vet i fan ibland känns det som kaffe inet bitter på mig..kan dricka som fan och endå trött..men de säger juh att dricker man för mycket så blir det motsatt effekt så de är väl de..hehe va red bull..de låter juh inet gott..men bara för det ska jag testa..ja Sabben min..den i garaget den blåa..de är vinterpärlan :P

6 december 2007

jag är 21 så jag är bara barnet :P *ler* själv då? Nån 40-åring vill jag ju inte ha direkt. Lagom åldersskillnad mellan honom och mig på +4 år :) åker till london nästa helg :) hårdhänt, ja gammal kampsportstjej :P att få en vass arbåge i ansiktet är aldrig trevligt så det brukar räcka med att se lite småfarlig ut :D

6 december 2007

aa jag gillar stark kaffe så..men de är lite för stark..kroppen får liksom en schock:)..men jag dricker hellre lite starkare kaffe än svagt..hehe jo då den går inet så mycket nu är avställd för vintern nu så nu kör man omkring i en Saab;P

5 december 2007

hehe..esperesso(staving) har jag druckit en gång o aldrig mer:) de var det starkaste jag druckit förutom alkohol då;) nä med var äckligt helt enkelt..tro det var espresso iallfall..jo jag funderar bara på om man hinner ställa om sig när man jobbar 3.skift men de är väl vannesak som allt annat..jo då de flesta av kompisarna är hemma efter 15 typ då många jobbar skift.så de funkar om man nu skulle vilja umgås med nån..men de vill jag inet..hehe skoja bara..Saaben går bra annars?

5 december 2007

De är ju nånting de fått för sig äldre män att de skulle bli så bra ihop med yngre tjejer..jävla ass! Och ifall en tjej skulle försöka sig på att flörta med honom, visst jag har ett hett temperament men jag är inte den som gör bort mig på det sättet o börja skälla o bitcha, utan möter henne lugnt med argumenten "det är ingen idé" osv, funkar inte det så får hon sig en stjärnsmäll om han inte håller mig tillbaka :P klart man ska visa att man bryr sig men man får va smart samtidigt :)

5 december 2007

okejj :) härligt, dom sa bara på nyheterna att det va dom som åt i "matsalen" :P men media är som den är :P

4 december 2007

Tackar :D

4 december 2007

hehe okej.. ja det låter som en bra ide:) ;)

4 december 2007

hehe..så är det på vårat jobb meAutokaffe vet du..smidigt och enkelt..önska man hade en sån hemma..då hade man dött för länge sedan:) aha du kör 3-skift då?..hehe jag är redan ledig till på fredag iallafalla..sen ryker man till helgen och så är det över på söndag igen..

4 december 2007

hehe..men det är juh så..allt de säger att man inet ska göra gör man precis tvärtom..så därför ska jag säga till mina ungar o göra det så kanske de låter bli;)fan nu blir jag avis..vill me ha kaffe men pallar inet sätta på de nu..aha du jobbar natt..tyckte att jag alltid fick inlägg av dig på nätterna:)

3 december 2007

haha aah jag vet att jag har turen ;) hehe, aah men han är snäll och väldigt gullig emot mig så jag tar det lugnt fram och ser efter vad han egentligen är för person! hehe, okok det är ju fint. Jag hade ju velat hålla ihop med någon med ett bra tag, men jag är för liten än för att kunna ha ett lång tids förhållande känns det som! hehe, aah men du det är jag med. HOCKEY FOREVER! Ska på HV-LHC på torsdag, sånt jävla drag kommer det bli :D Woooho! Vilka håller du på?

3 december 2007

Hehe jag vet inte om du verkligen vill vara med om det psykologiska kriget varje dag men byt med mig för en dag vettja :P så kommer du hem med dussintals med historier för dina jobbarpolare, "aah såhär funkar det nere på traktorfabriken i göteborg bla bla bla" du kommer hålla dem sysselsatt i timmar :P tror du inte de?

3 december 2007

Hehe jaa o de goa är att ifall någon skulle ragga på mig om vi var ute så räcker det med att han lägger huvudet på axeln på mig och blänger surt på inkräktaren så backar de :P så brukar han flina lite åt mig och himla med ögonen, han gillar att se hotfull ut, så jag vet att han bara busar/jävlas med dem :P hans sätt att hålla dem borta och jag är likadan, ett riktigt litet monster =P men vi går ju bra ihop då också :)

3 december 2007

ja det är det :) det är skoj o se framgångarna iaf :)

3 december 2007

hehehe..de är juh nått man bara absolut inet ska göra juh:D..men jag kommer ihåg när jag var väldigt liten..5-6 år kanske..då så hade min faster precis strykit och lagt strykjärnet åt sidan och nyfiken som man var så la man handen rakt på järnsidan och brände mig.hehe..men idag så sysn inget.hehe..vet inet vilken hand de var äns..vet baar att jag brände mig..också en sån självklar grej man inet ska göra..hehe nä precis.shit ha huvudvärk..vet vad jag måste ha..KAFFE:D

3 december 2007

okejj :P nejj men jag hörde det på nyheterna att det gick magsjuka på scania i södertälje :P

Sågs senast: 2008-12-23 23:44
Medlem sedan: 7 maj 2007
Foruminlägg: 1
Senaste inloggade besökarna
2012-05-11 20:23 Robin-T
2012-03-11 19:55 Magistern
2012-03-05 12:37 Mjukis