J-J-JOHAN Stockholm

Gästbok

6 februari 2007

njae. trimm på en sån här bil är inget o sattsa på. men ett chipp blir nog trevligt vrid i en diesel o nått vrålande avgassystem. de räcker nog så sen! kcr bör nog chippa dieslar billigast o bäst tror ja. kolla upp de lite..

6 februari 2007

aah. spännande med diesel! har en 1.8, men även en 2.2 01:a på uppfarten. jo det är väll bara opel o saab i familjen, så lite koll får man. tja, först är väll drivlina och motor som sagt som du skulle titta på lite. sen är väll ett par schysta fälgar+sänkning en bra början :). sålde ju mitt gammla kjolpaket som du kan se på bild från 2006 för 2000:- pix. så det hade ju vart fint ;)

6 februari 2007

låter bra det. vilken motor är det i bilen? köp vad du än gör inte ett öppet filter, ecotech motorerna pallar det inte. provat själv, så vanligt insattsfilter typ bmc från mekonomen duger fint. fast jag hade hellre lagt pengarna på andra prylar.. gör ingen skillnad.

6 februari 2007

ojsan. där ja. får hoppas du får ut det på någon form av försäkring, annars blir de ju billigare me lite styling pryls.. jag bor i skövde trakten. antar att du inte är häromkring`?

6 februari 2007

okej. nä det beror ju på. har du tummen mitt i näven kan det vara lite besvärligt. har du nån hum om vad du sysslar med så är det inte så svårt. klart att lämna in är ju också ett alternativ. men det blir ju ganska dyrt. fast kan ju vara värt det om man är väldigt osäker. Mvh andreas

5 februari 2007

dom bör nog ligga på nått i den stilen. sjukt billigt är det iaf, men det blir ju frakt på det med.. haha, ja du. alldeless för mycket, egentligen. det nya kjolpaketet kommer ju i veckan med. så nu börjar man om , igen.. suck. tid vet man väll inte direkt, pengar vill jag inte veta :). men mer än bilen var i inköp i alla fall har man paserat. du får lägga upp din vectra på garaget med så familjen ökar lite.

5 februari 2007

finns en sökfunktion på forumet. bör ju ploppa upp om du bara söker på ögonlock. vet även att http://www.tuning-zone.pl/ säljer ögonlock till vectran, snuskigt billigt med. stor och säkert företag att handla av med!

5 februari 2007

hej. du kan ju alltid kolla på rieger-tuning.de. de säljer mycket och bra grejer till opel. annars kan du ju kolla på de andra ställena. såsom dalhems.se, mds.se, hova.com, osv. mvh andreas

4 februari 2007

hej! hova.com kan även ha. priset är nog detsamma.. kolla på ebay.co.uk exempel, så finns det många företag som säljer tillbehör till långt under halva priset mot kära realcar. tror även att en kille kanske har tillsalu på opel sport club. kolla på forumet på www.opelsportclub.com / säljes. mvh adam.

30 januari 2007

komentera och rösta gärna på min 744 r med 19 tummare=)

Sågs senast: 2012-03-07 00:01
Medlem sedan: 29 januari 2007
Foruminlägg: 50
Senaste inloggade besökarna
2014-08-06 10:10 Haleen
2012-03-06 23:35 Sam-i