OTO SAAB Pilot Skellefteå

Gästbok

2 augusti 2008

det har då alldrig tagit i för mej iallafall så du kan nog vara lugn jag rekomenderar dom helt klart :)

15 juli 2008

Hej! Ville bara fråga dig hur mycket dricker din saab blandat körning? Är själv sugen på 900 2.0T

6 juli 2008

Ah, du ser. Men då får vi hoppas på extra/riktigt jobb eller något. Grattis i efterskott till student, körkort å bil iaf!

6 juli 2008

Ah. extrajobb eller riktigt då? svårt å veta hur gamla alla är här. Smörja är bra, laga bättre men tråkigt. man kan inte bara göra sånt, då tröttnar man. Gjorde jag iaf ett tag.

6 juli 2008

Ah. ok, ja finns kablar dragna så kan man ju koppla in något om man hittar ett fynd bara. Ekonomi suger. samma här så jag vet vad du menar. Du menar typ framkjol och sånt? ja iof hade du väl tänkt ordna till den du hade. då kan man nästan lika gärna köpa en beg SE-front på blocket(inte skroten) på en gång. tänk om man fyllde år varje månad. :)

6 juli 2008

Jag menar det. enda som är tråkigt är att han som plastade lådan(fann den på blocket och blev akut lat) har plastat fram på kanten också så man kan inte få in den sista skarven på hörnet, längst upp. det andra har jag lyckats skära bort iaf. :) Gillar att ha fri yta i bagaget. Ska lägga golv med så slutsteget hamnar under mattan med, och verktygslådan i baljan ist för reservhjul. Har du nå planer än? mer än rost...

6 juli 2008

chip, filter och 3" avgas så ska den nog röra på sig ;)

Sågs senast: 2010-11-21 20:47
Medlem sedan: 5 juli 2008
Foruminlägg: 14
Senaste inloggade besökarna
Uppgift saknas.