R-xo Lomma

Gästbok

2 mars 2008

Tack! :)

1 mars 2008

nej det nöjer jag mej inte med tycker det är för slöt. vill ha mer. ska komma under 14 sek på 402. så är det skoj med effekt ska ha bilen enbart på sommaren och åka runt i och köra strippen, bana, och till träffar. kostar för mycket att köra med den jämt. och så får den så många mil.

1 mars 2008

behöver inte kosta så mycket igentligen finns mycket beganat som är bra. och gör man det själv blir dte helt andra priser. men jag lämnar in det mesta till en trimmfiram som ligger här i stan som har fått mitt förtroende. beror ju oxå hur myckt hk man nöjer sej med. jag vet inte vad jag har nu men det rör på sej ganska bra kan tippa på en 230-250 hk just nu. men jag tänkte upp över 300 sträcket sen. men man får ta ett steg i taget. har redan planert vad som ska göras nästa vinter så.

1 mars 2008

det är riktigt skoj faktiskt. lite trist dock att det kostar en förmögenhet att hålla på. trimm tar de jävligt bra betalt för. ska snart lämna in den igen och då kommer det kosta runt 30 000:- då är det trim och lite service på den. men ska man ha det ordentligt så kostar det ju. och mitt mål är ju att ha effekt och att det ska hålla.

1 mars 2008

eller har vatten men ingen vatten slang. har garaget i källaren hos min mormor. och vill inte hålla på med massa såna saker i källaren som kan göra så det blir skader som fukt skader. dåfår jag vänta. men så fort den kommer ut så ska det putsas, motorrum inredning + rekondning på lacken.

1 mars 2008

det ska fixas. det ska dit siliconslangar, den nya ic:n ska lacka ventilkopan och sen en rejäl motor tvätt, men kan ej göra det än för har inge avlopp i garaget. så vill inte spruta vatten då. och har ej tillnång till något vatten där så får vänta tills den kommer hem igen.

22 februari 2008

tackar

Sågs senast: 2009-07-13 18:30
Medlem sedan: 20 februari 2008
Foruminlägg: 0
Senaste inloggade besökarna
Uppgift saknas.