2184
Sök

ElinaDeluxe

Göteborg

Foruminlägg
Medlem sedan
7 april 2019
Senaste besöket
28 mars
Hej Elina heter jag, kul att du kikade förbi här.

Äger just nu en SAAB 9-5 -04 som jag ska fixa så att hon blir vacker igen.

Gillar att pilla med bilar när jag inte jobbar, det får en på goa tankar och avkopplande.
Hade jag tillgång till garage hade jag nog skruvat mer än vad jag behöver. Gillar att laga och fixa saker.
Har haft en massa Volvos innan sådär en 6-7st men denna är andra SAABen och helt klart nöjd med henne.

Jobbar inom både inom Försvarsmakten & ordningsmakten så pilla bil är lite annat än vad jag normalt sysslar med, annars men är självlärd sedan 2007. :)

Kram på er!


Lite spännande bakgrund om Viggelin:
Köpte henne 2019-06-26, hann före ett familjepar från Stockholm som skulle titta på henne samma dag om jag inte hade köpt henne. När jag skulle åka hem så hade fönstret på förarsidan hoppat ur skenan som håller fast rutan. Dagen efter så lägger hon spontant av även när jag kör henne. De första felen är att gasspjället är dåligt, bränslepumpen strular. Sen är vevaxelgivaren kass. Allt som jag fixade på henne initialt sommaren 2019 hade garanterat familjen från Stockholm aldrig fixat. Så hon hade garanterat gått till skrot då och där.

Jag köpte henne inte alls långt från där jag bor. Lite annat intressant är väl att hon rullat som företagsbil i Kista och Södertälje och spenderat en stor del hos ett par i Mölndal utanför Göteborg.

Jag är lite glad att jag byggde upp henne igen och målade henne i FOAs mönstermålning. Det gör henne till min och jag kommer aldrig sälja henne vidare! Ville ha en lika unik bil som mig! Och en unik bil är hon minst sagt!

Bilar

ElinaDeluxe har ingen aktuell bil att visa just nu

Gamla bilarSök