Volvo 240 "volvo" (1977)


6 087 visningar (8 idag)


Volvo 240
Volvo 240
Volvo 240
3
Volvo 240
Volvo 240
Effekt / Vridmoment
? hk / ? Nm
Motor, växellåda och avgassystem
motorb21a. ca 100 HÄSTAR. växellåda manuell,
Effekt och prestanda (ingående)
bilen är en b21a original. det har endast varit 3 ägare sen ny bilen har gått 19000 mil. har gjorts regelbunden service 2 gånger om år. den har stått i kall garage sen ny. det finns ingen rost under bilen den är helt rostfri under. den enda rosten som finns är baljorna men det ska svetsas nästa månad. det är en riktig pärla men så fick jag inte i rätt färg så den ser inte så fin ut men den ska få en ny lack. den har blanka papper sen ny. den har bara fått en påpekan på att batteriet satt löst full service bok. är hell och fin in uti inte en skråma i bilen och utvändigt finns det bara nåt stenskott. det är en riktig tro kännare.
Chassi
chassit är helt rostfritt. det som har varit på den det har jag lagat har inte varit nå rost hål på den förutom baljorna men det ska lagas nästa månad. men så har jag inte fått i rätt färg åt bilen så jag ska skaffa ny lack på den.
Fälgar, däck och bromsar
det är original fälgar på den. och det är nya däck åt den som jag skiftade den för ungefär 2månader sen. och ska köpa ny vinter däck nu. det är nya bromsar, och broms skivor och broms backar som gjordes för ungefär 2år sen.
Interiör / Inredning
inredningen är som ny finns inte en skråma på instrumenteringen eller i taket allt är original i bilen. och allting fungerar på den.
Bilstereo och multimedia
har en radio stereo med nya sex nior i hatthyllan och original högtalare fram.
Exteriör / Styling
det finns ingen styling den ska vara i original skick jag ska göra den som ny igen.
Framtidsplaner
jag har göra den i original skick och ska lacka om den så den blir i toppen skick igen pärlan.
Övrigt
den här bilen är i toppen skick den är nästan i ut ställning skick men fick jag inte i rätt färg åt den men den är ändå i bra skick för åldern den har ju några år på naken. men det är en pärla har haft den i 3 år nu och jag är 3 ägaren på den och den har full service bok sen ny och har blanka papper. det enda jag har sett är att den har fått påpekan på är att batteriet satt löst och nu sist fick jag blankt på besiktningen och fick beröm för den var i så bra skick finns inte nå brunt under den. det är en riktig tro känare. det ska vara Volvo helst 240 och dom äldre för dom bara går :) aldrig nå problem med dom.
Ägarförhållande
Bilen införskaffades 16 april 2008
Skapad
14 oktober 2011
Uppdaterad
14 oktober 2011
volvo240_77s andra bilar
Senast inloggade besökarna