6893
Sök

Erfarenhet utav Andysautosport.com någon?

DFFL
9 020 Inlägg
19 mars 2007
Trådstartare
#1
Som sagt så undrar jag ifall någon handlat av de?
Hade tänkt köpa en front till Audi:n därifrån.

http://www.andysautosport.com/images/detailed_product/exterior/body_kits/body_kit_component/02_04a4_rs4front2.jpg

To thine own self be true, and it must follow, as the night the day, thou canst not then be false to any man.
/William Shakespeare, Hamlet.
A wise man once told me that death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Russel Crowe, Gladiator.

396 Inlägg
19 mars 2007
#2
Jag har tittat rätt mycket på den sidan bara för skojjs skull och jag tror inte att det är något sorts skämt företag om det var det du undra. Men leverans tider och så har jag ingen aing om.

Neerd
1 596 Inlägg
19 mars 2007
#3
har med hittat en del roliga saker jag vill köpa men är lite osäker på frakt o så:/

Teori är när man vet allt men inget går som det ska
Praktik är när allting funkar bra men ingen vet varför
I mitt liv förenas teori o praktik inget är som det ska och ingen vet varför...

452 Inlägg
19 mars 2007
#4
Annars har http://www.adrian-styling.com ett snyggt paket till Audi A4 .. om du nu inte kommer beställa från utlandet.

Har själv ett paket från honom till corradon och mycket seriös och pålitlig ..


DFFL
9 020 Inlägg
19 mars 2007
Trådstartare
#5
Raised skrev:
Annars har http://www.adrian-styling.com ett snyggt paket till Audi A4 .. om du nu inte kommer beställa från utlandet.

Har själv ett paket från honom till corradon och mycket seriös och pålitlig ..

Passar den till min -04 då?

To thine own self be true, and it must follow, as the night the day, thou canst not then be false to any man.
/William Shakespeare, Hamlet.
A wise man once told me that death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Russel Crowe, Gladiator.


Sök