Så fruktansvärt onödigt (smitning)

lelleal
1 maj 2007 · 1 150 Inlägg

Då har dom sabbat resten utav deras liv ...kan ju knappas leva med att dom kört ihjäl 2 personer...

Audi Urquattro "Bilsport 12" (1983)
Bobo
2 maj 2007 ·

Ingen kommer ju tillbaka för att föraren mördas, tycker samhället som vanligt är för slappa, han var känd sedan tidigare... men som vanligt så får man härja runt tills man dödar någon, tror inte han kommer få något längre straff heller. Detta är verkligen sjukt.

Bobo
2 maj 2007 ·

Han har erkänt nu och är väldigt ångerfull...

http://karlstad.expressen.se/Nyheter/1.662265

Senast redigerat av Bobo (2 maj 2007)

Nicklasson
2 maj 2007 · 36 Inlägg

Granholm skrev:

Nicklasson skrev:
Finns det ett straff hårt nog? man kan ju inte avliva kräket tyvärr då kommer ha undan lätt..

Det var det värsta jag hört...

då har du inte hört mycket, nä skämt åt sido, vad jag menar är att dödsstraff i många fall (som detta) är för miklt, håller inte med om att det hänger med hela livet.. eller jo det gör det ju inte inte så länge. Kräket ska lida, inte fysiskt nödvändigtvis men han ska leva med skulden, ångern och skammen.. om han nu känner någon.

Sen kan man som många tycka att samhället borde snappat upp på killen tidigare etc, sure det hade ju helt klart varit en födel men man kan inte skylla allt på en sne uppväxt och att samhället inte fungerar som det borde, många växer upp med barndommar som får gemeneman att drömma mardrömmar utan att göra massa idiotiska saker senare i livet, även sånna som inte fått nån hjälp av samhället.

Det spelar ingen roll hur man trimmar en bil, sitter skit bakom ratten kan till och med en Saab dra vilket "vrålåk" som helst
fritzo
3 maj 2007 · 123 Inlägg

Sen kan man ju tycka att Sverige har på tok för klena straffskalor, tex max två år för grov rattfylla medan det är femton år i tex usa...... de är kännbart.
Men tyvärr lär sig en del aldrig, en kompis blev oprovocerat misshandlad av såna killar som kommer att förstöra för folk till de begravs.

lite rensning i sammhället snart

Livet är inte en dans på rosor....det är en lek också
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang