MSN blocked

laika
4 juli 2008 · 410 Inlägg

måste bara säga att amsn funkar fortfarande där ser du vem som blockar dig och vem som har tatt bort dig från sin lista ingen spyware m.m. Sen vad gäller att byta ut program så är det för att det finns så mycket bättre alternativ. Yahoo låg ljusår före, msn är idagsläget där yahoo messenger var ungefär vid 2000. Du har alltid kunnat skicka hela mappar och en massa filer och det går snabbare än i msn. Den har resume på alla nerladdningar.  Ordentliga teman på messengern. Fanns ett där alla dina mess blev pratbubblor i en serie en annan hade doodle funktion massa spel i bakgrunden och interaktiva teman som båda kunde interagera med samtidigt. Allt det redan 2000 så msn är rena skiten fattar inte att det har fått sånt fäste här i sverige.

Skoda Fabia (2000)
Urkas Kräsen grafiker
4 juli 2008 · 1 775 Inlägg

laika: Lär dig använda radbrytning. Och varför msn är så populärt är för att det följer med Windows.

Resten: Lär er att inte tro allt ni ser på internet.

Whine whine!
pUs Ûbersturmstekare
4 juli 2008 · 534 Inlägg

Svar på frågan; Det går inte.

Ytterligare svar på frågan; Om du tror att någon av dina vänner blockerat dig, så är det troligen sant.

FL3JM Inga konstigheter
4 juli 2008 · 2 064 Inlägg

Det går visst, det den gör är att den kollar alla kontakters webstatus om dom är online eller inte (om dom är visa som offline eller är offline så går det dock inte att se).
Är dom offline för dig medans deras webstatus på msn säger att dom är online (används i vissa forum) så har dom blockat dig.

Problemet med alla sidor är att dom skickar email till ALLA DINA KONTAKTER där det står "Kolla om du är blockad på www...". Dom tjänar pengar på reklamintäkterna från hemsidan. Eller så säljer dom alla emailadresser bara, så får alla polare spam inkl dig själv.

Mullethemeck
4 juli 2008 · 91 Inlägg

man kan inte längre se vilka som har blockat en eller den andres status utan att båda personerna har varandra i "listan" detta kom med verisionen för något år sedan..
(edit: om man inte manuellt valt alternativet: tillåt personer utanför min lista att se min status")

därimot, som dom här programmen gör, det är att jämföra vilka kontakter du har i din lista, och vilka som finns i listan "dessa kontakter har lagt till dig"


så istället för att riskera massa reklam och spam ifrån din msn, gör så här :

värktyg; Alternativ; Sekretess,

sen står där: "vilka användare har lagt till mig i sina kontaktlistor" tryck på "visa"

där ser du vilka som har dig på sin lista.. är det någon som aldrig är online där så ja.. då är du förmodligen blockad..

är det någon som inte finns där.. men som visas som online på din lista.. så ja.. då är du bara bortagen..

svårare en så är det inte, och det finns inga program som kan göra något annat.. sålänge vi inte snackar ett Intranät....

Senast redigerat av Mullethemeck (4 juli 2008)

Mitsubishi EVO IV "Vintersläden" (1997)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang