I hur små storlekar finns bilbatteri och kondensatorer o få tag på?

T-RÖD Hifi Freak
1 september 2009 · 462 Inlägg

Vad handlar det om för bil? och vad har du för system?

Palicuse
1 september 2009 · 1 129 Inlägg

ChriZtoffer skrev:
Ja men hur mycket ström kan ditt steg dra då? Du måste ju tänka på det också, inte bara spänningsfallet som är intressant. För tänkt på att (som jag redan sagt) både bilens egen el samt ljudet ska dra ström genom din 25mm2 jordkabeln mellan batteri och kaross.

Jag har en golf 3a, och när ja koppla in ljudet så såg ja att bilen redan hade bra jordning till del el som finns på den orginalt. Det fanns både jordning till motor o kaross.

Med tanke på att det finns flera jordpunkter på bilen samt att hela karossen är jord så går det bra med 25 mm2 då det inte är nå långt avstånd mellan batteriet och karossen.

Jag prova o placera ett liet extra batteri och sen en kondensator idag för att se om lamporna sluta blinka det lilla som de gör. Och det behövdes inte, mycke extrahjälp för det. Så kommer räcka med en konding ifall jag inte får tag i ett batteri som finns i passande storlek.

Palicuse
1 september 2009 · 1 129 Inlägg

T-RÖD skrev:
Vad handlar det om för bil? och vad har du för system?

Jag har en golf 3a. Framsystemet är ett 3 vägs MB quart. Bake systemet har inte kommit i än, men det kommer bli ett MB quart 2 vägs kit och basen är för tillfället en Macaudio STX 12a. Fram o baksystemet kommer drivas med ett Macaudio Fearless two var och basen drivs för tillfället av ett Phoenix gold Octane R 15.0:1.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang