5524
Sök

Är det här äkta Alpine?

375 Inlägg
14 oktober 2006
Trådstartare
#1
Hittade dessa men jag undrar om det verkligen är äkta Alpine. Dom finns inte med när man söker på Alpine europe och verkar inte finnas någon annanstans heller. Och kollar man vad Alpines andra kit ligger på så är det ju ganska stor skillnad.

http://www.pixmania.com/se/se/188467/ar … 1350s.html


Supraman
2 300 Inlägg
14 oktober 2006
#2
Kan vara en utgången modell.

Expert är man när man har lärt sig så mkt att man kan erkänna att man kan ha fel och är öppen för att lära sig nåt nytt.

Rutinerad medlem
1 938 Inlägg
14 oktober 2006
#3
Tja, ifall det inte är äkta Alpine kan man säkert stämma PixMania för falsk marknadsföring big_smile

Seriöst, så kan det ju nog vara nåt USA/Asien-kit som PixMania tar in sjävla och därmed få lägre pris.


375 Inlägg
14 oktober 2006
Trådstartare
#4
Ja söker man på google får man iaf några träffar utomlands fast jag ser ingenstans att det är några delningsfilter till dom varken på bilder eller text hmm
Senast redigerat av Dirk Diggler (14 oktober 2006)


1 631 Inlägg
14 oktober 2006
#5
Visst är det Alpine. De finns hos den svenska generalagenten också.

Delningsfilter ska ingå.

// Gurra
BMW 530 med Alpine F1 Status, Scanspeak Illuminator, 2 x Genesis DMA, 4 x Genesis DMX
Tävla i bilstereo? Besök Svenska Bilstereoförbundet för info.


Sök