Skadegörelse volvo 745 16v Jönköping natten 10/2

bazze0
11 februari 2011 · 27 Inlägg

Tjenare!! Till att börja med; Faan va trött jag blir på snorungar som inte kan låta bli andras grejer!!

Har en 745 16v som har krånglat lite de senaste dagarna, så därför lät jag bilen stå på farsans jobb i Jönköping tills att jag hade fixat släpkärra så jag kunde få hem bilen.

Bilen stod ute två nätter, och efter andra natten (idag på morgonen) kommer farsan till jobbet och kan då meddela mig att nån har slagit sönder båda baklyktorna. (rödvita, ej original) Blev verkligen skitförbannad när jag hörde detta och åker ner och kikar in läget. Upptäcker till min förvåning att stereon sitter kvar (den var typ ny), men när jag öppnar motorhuven kommer nästa våg av frustration. Dem j*vlarna har varit och snott både batteri och luftmassemätare!!??!Har inte hunnit kolla om mer fattas i motorutrymmet...

Visst det är ju ingen ny bil som kostar jättemycket, men endå...Det kommer ju gå på en del att fixa det här nu, och eftersom man fortfarande går på gymnasiet så har man ju inte såå mycket pengar att röra sig med.

Så, om ni skulle höra nåt eller vet nåt så får ni gärna säga till så man kan lära dessa personer att skilja varandras grejer. Någon mer som varit med om detta i Jönköping den sista tiden?

BMW 328i (2000)
ironhead volvoraggare
11 februari 2011 · 4 776 Inlägg

jävla idioter  sno batteriet och luftmassemätaren låter ju sjukt.......men du hade en jävla tur ändå på min gamla hade  domslagit sönder baklysena framlysena brytit sönder antennen haft sönder grupp a-vingen okej visst  det  var väll skitsaker som jag kunde   skaffa på skroten men så  tilldet mest som jag blev redigt förbannad på var ju framrutan......

en hårdrockande volvoraggare som älskar tjejer
The-Flying-Dutchman
11 februari 2011 · 9 Inlägg

Vilka fattiglappar! Vart precis hade du bilen parkerad? Håller båda ögonen och öron öppen.. man ska ge FAN i andras saker!!

bazze0
12 februari 2011 · 27 Inlägg

aa, precis, håller med om att det kunde varit mycket värre faktiskt. Den stod på personalparkeringen på bilprovningen, gamla flygfältet, Jönköping. Så det var ju inte jättesynligt ändå. Man kan fan aldrig lämna nåt utan uppsyn längre.

Det finns säkert fler som råkat ut för dessa personer på sistonde. skriv gärna ett inlägg isåfall.
Och det är ju perfekt om man håller lite extra koll nu, Skulle ju va underbart om dem åkte fast, eller om någon lärde dem lite vätt wink

Senast redigerat av bazze0 (12 februari 2011)

BMW 328i (2000)
Tschagerlund
12 februari 2011 · 133 Inlägg

bazze0 skrev:
Skulle ju va underbart om dem åkte fast, eller om någon lärde dem lite vätt wink

Men vi vill INTE att någon gör något som inte lagen tillåter, inte sant? wink

Hon: Det är ju bara en bil.
Jag: Du är bara en tjej.
Nissan 350z (2004)
Swemil93
13 februari 2011 · 429 Inlägg

Kompis blev av med sitt luftskop till kupéluften och EN? vit sidoblink samma natt, fast i Huskvarna området...

Volvo V70 "D5" (2010)
bazze0
14 februari 2011 · 27 Inlägg

Swemil93 skrev:
Kompis blev av med sitt luftskop till kupéluften och EN? vit sidoblink samma natt, fast i Huskvarna området...

Okej, Så fruktansvärt tråkigt när man inte får ha sakerna ifred...Man kan ju lugnt säga att man blir lite chockad när sånt händer. Man får väl se det från den ljusa sidan, det var ju väldigt skönt att dem inte krossade rutor eller liknande...

BMW 328i (2000)
volvojoppe
21 februari 2011 · 22 Inlägg

har liknande problem på öster, har två 945or som dom snor vita blinkers på hela tiden, sist hade dom varit på baklamporna med, bänt loss den vita plasten till blinkersen, sen va det 4 rutor helgen innan action meet föra året, tur man har kontakter så man löser allt fort, men trött som fan blir man ju, kostar ju att ha garage att ställa bilen i varje natt istlället för att folk ska låta bilarna vara när dom står på gatan.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang