Audi A4 b5 Huvudenhet hjälp

aadm
3 augusti 2011 · 213 Inlägg

Hej på er!

Har nyligen blivit bilägare och det blev en Audi A4 Avant 1,8TQ -98, mycket nöjd! Jag har alltid haft tankar kring att fixa ordentligt ljud i den bil som jag köper. Så nu tänkte jag smygstarta lite och jag skulle behöva er hjälp med både idéer och funderingar då jag inte är nå vidare insatt än.

Jag har Audi Concert stereon,  den med kassett och cd-växlare i bagageluckan samt 4 stycken BOSE original högtalare.
http://i53.tinypic.com/xmitjc.jpg
http://i55.tinypic.com/jr43sn.jpg


Det jag skulle vilja börja med är att byta huvudenhet till något som har USB-ingång, AUX & minst en lågnivå utgång utifall jag ska utveckla med ett slutsteg till 2st Sony Xplod 6x9 som jag har liggandes hemma förtillfället. Har haft ögonen på en Pioneer för runt 1300:- ungefär. Min stora fråga är då vad exakt mer kommer jag att behöva för att koppla in den, har hört att det skall vara svårare med BOSE anläggningen men har aldrig uppfattat vad skillnaden är? Behöver jag några speciella kablar för att koppla in den nya enheten?

Sedan får ni gärna komma med idéer om hur man ska kunna placera ut ett par till högtalare om jag skulle köpa ett slutsteg samt om det finns några bättre huvudenheter för min budget/anläggning?

Vänliga hälsningar
Adam

Senast redigerat av aadm (4 augusti 2011)

JPalm
11 december 2012 · 338 Inlägg

Hej,

tänkte höra om du kom någonvart med bygget. Har en S4:a med samma sterio i fast med 10 högtalare om jag minns rätt. Men min fråga var den vad du körde med för enhet då min volym knapp harklar sig.. Vet att jag behöver en bose adapter som jag fick med när jag köpte bilen och när jag endå är ingång så kan jag  fråga om du har din original sterio kvar och om den funkar då jag bara vill ha en sterio som går å höja å sänka med. matar på rätt okej endå så än så länge är jag nöjd med hur de spelar smile

Nissan 200sx S13
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang