Volvo V70 D5 2005 Fläktmotstånd & Info Display defekt ?

Lommen
25 mars 2019 · 273 Inlägg
#1

Som rubriken lyder, kupé fläkten hoppar igång efter man kört några mil och då går den reglera som vanligt, när bilen är kall funkar den inte att reglera alls, så har man den inställd på två lysande dioder så är det det som gäller tills man kört några mil.. händer inget alls när man försöker reglera farten på fläkten och dioderna ändras inte heller förens fläkten hoppar igång då funkar allt som vanligt... kan det vara fläktmotståndet som behöver bytas ??

Sen funkar inte info displayen i mätarhuset när bilen är kall heller, den hoppar också igång när man kört några mil och funkar som vanligt, när bilen är kall syns inga bokstäver alls, den lyser lite konstigt o så men inte mer än så förens det blivit temperatur i kupén..  Vad kan vara fel och hur lagar man det enklast och billigast ?? Är ju rätt så bra att ha tillgång till färddator och felmeddelanden även när bilen är kall.

Tacksam för svar...

Lommen
27 mars 2019 · 273 Inlägg
#2

Update: Angående fläkten så är det felet nu avhjälpt, det var inte fläkten som var trasig, det var själva manöverpanelen under stereon i mittkonsolen som var problemet, köpte en bättre begagnad på skroten och nu fungerar det att reglera fläkten precis som det ska göra..

Ang info displayen I mätarhuset har jag inte hittat nån speciell information än då det bara är själva displayen (DIM) som inte fungerar, allt annat i mätarhuset fungerar perfekt..

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang