4018
Sök

DRRE

Vallentuna

Foruminlägg
Medlem sedan
22 september 2008
Senaste besöket
16 juli
Bloggfunktionen på Garaget är inte längre aktiv, men alla tidigare inlägg finns kvar att läsa på respektive användares sida. Nya inlägg hänvisas till forumet.

Fixa o dona :)

13 januari 2010
1831
Va till skroten idag o hämta min nya ruta 600spänn så fråga om jag kunde få kapa bort en a-stolpe me o de fick man ju :) så går ut me rutan lägger den i bilen går in igen o frågar va det va för färg på bilen? Och va tror ni att de va då? jo grå/silver precis som min går ut o kollar på bilen o skärmen och huven verkar va i bra skick så ja tar dom tillslut så vart 1000:- för vindrutan, a-stolpen, skärmen och huven :) plus att det va rätt färgkod :) kan inte bli mycket bättre =)

Sen när man kommer hem så ser man att bilen har blivit låst.. fattar verkligen inte varför har ju bilder från den va fin me och tänkte bara visa hur den såg ut när den va smälld... men nej tydligen inte och sen så ska jag ju fixa den med :S förresten tycker ja att man ska få typ vilken bil som helst upplagd hur risig den än e, är man inte intresserad behöver man heller inte gå in o kolla... men men MVH

KÖRKORT!! :D

24 februari 2009
1731
Jaa, idag klara man uppkörningen då :) känns jävligt fint :) 1a försöket både på teorin o uppkörningen ;)Sök