Lackera om hela motorhuven, Umeå trakten?

matte90
19 juni 2011 · 57 Inlägg

Halloj.

Har varit och kikat på en gråmet audi a4 häromdagen och den var någorlunda fräsch förutom huven som var näst intill täckt utav fula stenskott och dyligt. Det var lacksläpp och sedan bättrat på med säkert någon typ av lackstift.

Jag funderar nu på vad detta skulle kosta om man skulle få hela huven omlackad? Om jag nu köper bilen så måste det bli fixat för det såg verkligen inte bra ut alls!

Bor i Umeå och har inte planer på att skicka huven så är det någon som vet av något ställe eller någon här i trakterna som kan hjälpa mig med detta??

Färgkod: ACHATGRAU MET.  LST OM2 Y7L

http://i333.photobucket.com/albums/m382/Acethecommander/IMG_0345.jpg

http://i333.photobucket.com/albums/m382/Acethecommander/IMG_0339.jpg

Tack på förhand! smile

MVH Matte

txi
19 juni 2011 · 264 Inlägg

Finns ganska många lackerare i umeå med omnejd... sök runt på typ eniro, alt skicka ett pm till mig så ska du få ett nr.

Korsen
19 juni 2011 · 236 Inlägg

autolacken kan fixa det där... hör med dom

Man måste ha humor
Volkswagen Jetta mk2 "Dubbelnougaten" (1986)
matte90
19 juni 2011 · 57 Inlägg

Ska ringa dem imorgon och höra, kanske tom kika förbi en snabbis. Men hur blir det med nyanser och dyligt?? Hur gör dem nu för tiden när det gäller omlackering av enbart vissa detaljer på bilen för att få det att se så lika ut som möjligt? Lackerar de bara utgående från original färgkoden eller har de en sån där apparat som man lägger mot lacken för att få ett värde på en massa olika ställen för att sedan kunna konstatera den rätta nyansen för att kompensera mot eventuell solblekning med mera??

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang