Sugen på ett grymt LAN 2012? Kom på Lanorama i Bollnäs den 9-11 Mars!

DooMoLiTioN
23 januari 2012 · 106 Inlägg

https://www1.garaget.org/gallery/images/133/132460/132460-a3b8eedd449d8b758035dce0e58aabcc.jpg
www.lanorama.org

Hej!

Kort historia om Lanorama: Lanorama har funnits i många år och har från början kommits på i ett litet kök, till att ha expanderat till den perfekta Lan lokalen och ha haft upp emot 400 spelande personer på plats. Nu är vi ett gäng med ny och engagerad crew som tänker satsa på att köra igen, och vi kör stenhårt för att få till ett så bra lan som möjligt!

Den 9-11 Mars 2012 kommer vi hålla ett LAN i Bollnäs, Hälsingland. Det kommer bli tävlingar med prispengar på Counterstrike 1.6 och Heroes of Newerth, och det kommer hållas fler tävlingar med andra priser på te.x Blood Line Champions, Guitar Hero, Starcraft 2 mm mm, det kan komma att ändras beroende på, mer information kommer om det!
Det kommer vara mycket andra roliga aktiviteter te.x kast med litet nätagg, och 60/100 meter lanburk, kanske en tävling för den som har snyggast datorbygge!

Det spelar ingen roll om du är en inbiten CS spelare, gillar att lalla runt på Minecraft eller om du helt enkelt bara älskar datorer och Lan, kom till Lanorama! Lanet kommer att hållas i Höghammarhallen uppe på Ren i Bollnäs, det är en stor idrottslokal med mycket utrymme och bra möjligheter.
Det kommer finnas kiosk på plats med mat och dryck för försäljning till bra priser, livestreaming med duktigt folk och hänvisade sovplatser så man slipper sova på datorstolen.

Föranmäld kommer det kosta 200kr per plats och dator för hela Lanorama helgen, oanmäld kostar det 250kr vid dörren(obs, kan bli fullbokat eftersom intresset är väldigt stort) och dörrarna öppnas på fredagen klockan 17.00, om allt går som vi vill kan det bli så att vi kör insläpp redan på Torsdag kväll, så se till att om du är intresserad av att komma, ta och föranmäl dig på våran hemsida så att du och eller dina kompisar får plats på Lanet! Självklart får dom som vill komma och hälsa på hos Lanorama för att kika på tävlingarna eller bara titta in göra det, till en mindre kostnad, men då också för hela helgen.

Det är även ok för dem som vill ta med sig konsol tex XBOX eller Playstation, sålänge man inte tar upp mer plats än den man betalat för. Man betalar alltså för EN plats, oavsett om du har både dator och konsol med dig, då får du välja om du vill ha konsolen eller datorn ikopplad. Vill du dock ha mer plats, för till exempel både konsol och dator ikopplad så kan du det, dock så betalar du då för TVÅ platser (förbokad 2x200kr, oanmäld 2x250kr)

För frågor och mer information, besök gärna våran hemsida www.lanorama.org, eller kontakta mig på min lanorama mail: rasmus@lanorama.org! smile

Hoppas vi ses där, och nu taggar vi för ett skitkul lan!

Mvh,

Lanorama Crew

/Rasmus "DooMoLiTioN"

Senast redigerat av DooMoLiTioN (23 januari 2012)

Fiat 126 "Gula bullen" (1975)
Saab 900i "Champis" (1987)
DooMoLiTioN
24 januari 2012 · 106 Inlägg

Snart släpps förbokningen och exakta prispengar på flera spel! Det kommer finnas strax runt 250 platser för förbokning, överstiges dessa så utökar vi smile

Fiat 126 "Gula bullen" (1975)
Saab 900i "Champis" (1987)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang