Inför: DHB 2011 (Danmarks Snabbaste Bil) Vandels Flygfält - Danmark 3-5 Juni

cnfoto
27 maj 2011 · 6 Inlägg

http://img10.imageshack.us/img10/7504/600xc.jpg

DHB står för Danmarks Hurtigste Bil och arrangeras i år för trettonde året i rad, den 3-5 juni. Evenemanget tar plats på Vandels flygfält på Jylland, endast 30 mil från Malmö.

På festivalområdet finner du drag-racing, drifting, burnouttävling, bilutställning och rekorderligt med fest! Utöver motor-arrangemanget finns även 8,000 kvm festivalområde med party-camping, liveband, DJ, Tequila-bar, disco och babeshow.  Nytt för i år är även DM i Tractorpulling som avgörs parallellt med flygrakan.

Fokus ligger på strippen, som i år preppas av proffs från SRIF (Veidec Raceway Malmö) för grymt grepp. Deltagande sker i tre huvudklasser: Street, Outlaw och Unlimited, där målet är att utse Danmarks snabbaste bil i superfinalen. Danskarna tycker att cash is king och delar ut seriösa prispengar i de största tävlingsklasserna!

Burnoutgalningar kan släppa oss och tävla inför publik i en helt öppen klass där spektakulärast däckrök belönas. Team Man och tidningen Vmax har byggt en monstermercedes med Nissan Skyline RB25DET-motor och föregår med gott exempel. Upp till kamp!

Gillar du att köra brett kan du gå loss i det största Drift-eventet som någonsin tagit plats på dansk mark - DHB Drift Challenge. I klasserna Rookie, Semipro och Pro battlas det om guldet då över 125 bilar från hela norra Europa är bokade!

Danmarks Flotteste Bil utses även med en stor bilutställning som faktiskt är Landets längst pågående och lukrativa, med totalt 10.000 DKK i prispengar. Totalt 19 klasser med pokaler och kontantvinster i till bästa danska och internationella bil.

Special treatment finns för toppklassiga bilar - Kontakta Kasper Erling Olsen om detta via länk nedan. Passa på med anmälan innan det är för sent!

Kontaktinfo och övrig info finns här: http://vmax.dk/page/1240

Redan anmälda bilar finns här: http://vmax.dk/page/1208

Kolla även in programmet här!

Senast redigerat av cnfoto (27 maj 2011)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang