Nominering av nya moderatorer för evenemangsforumet Norrland

chrizz Administratör
29 februari 2012 · 11 609 Inlägg
#1

Vi söker just nu nya moderatorer för denna forumsavdelning. Vi har tagit fram tydliga riktlinjer och regler för moderatorerna och denna tråds syfte är enbart att mottaga nomineringar på nya moderatorer.

När ni nominerar moderatorer ska ni ta hänsyn till att användaren ni nominerar först och främst ska besitta ett stort mått av personlig integritet. En moderator måste kunna stå för de åtgärder han/hon vidtar, måste kunna erkänna att han/hon gjort fel när de gör det (inte ens en moderator är perfekt) men framförallt vara rättvis och saklig. Ni ska även ta hänsyn till att den användare ni nominerar ska besitta kompetens/kunskap som kan vara till nytta när han/hon modererar den avdelning som är aktuell. I denna forumavdelning söker främst personer med (laglig) aktivitet inom detta område, inte de som är populärast och/eller trevligast. Integritet och kompetens är alltså nyckelorden!

För just evenemangsforumen är det även ett krav att den nominerade är bosatt i området som forumet är avsett för. I detta fall Norrland (t.ex. Sundsvall, Östersund, Härnösand, Luleå, Piteå, Umeå m.fl.)

Två regler finns för tråden, och SAMTLIGA inlägg som inte uppfyller reglerna kommer att raderas utan undantag:

1: man får inte nominera sig själv
2: varje nominering ska innehålla en motivation med minst en länk till tråd/inlägg där den nominerade varit aktiv och som belyser hans/hennes lämplighet.

Det finns ingen gräns på hur många som får nomineras. När tillräcklig tid gått eller tillräckligt mycket nomineringar mottagits kommer de nominerade att granskas av de som ingår i nuvarande administration. Utvalda nomineringar kommer att genomgå en provperiod om en månad innan de efter godkännande blir permanent tillsatta som moderatorer för sina respektive avdelningar.

Här i tråden ska inte förekomma diskussioner om den ena eller andra personens lämplighet, här ska endast nomineringar finnas. Om ni har synpunkter på vissa nominerades lämplighet så kan dessa accepteras via PM efter att nomineringsperioden har gått ut. Detta kommer att kungöras här i tråden.

"Alla blå bär är blå bär - även blåbär - men det är bara blåbär som är blåbär."
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang