Inför: BMW CS hos BoS - Mantorp 26:e maj

02Mattias
28 mars 2013 · 48 Inlägg

BMW Club Schweden bjuder in våra medlemmar till Bimmers of Sweden’s träff på Mantorp Park söndagen den 26:e maj. Vi kommer inte att arrangera någon egen Vårträff på Mantorp i år utan uppmanar istället alla våra medlemmar att komma på denna träff! BMW Sport Club arrangerar däremot en träff på Mantorp den 4:e maj med spännande race i BMW Cup och bankörning med gatbilar som du också naturligtvis gärna får besöka!

På Bimmers of Sweden’s träff den 26:e maj får du som besökande medlem i BMW CS sex månaders förlängt medlemskap utan extra kostnad (värde 200 kronor). Ta bara med ditt medlemskort och kom förbi i klubbtältet. Om du inte är medlem så får du denna dag möjligheten att lösa ett års medlemskap för endast 200 kronor, alltså med 50% rabatt! Vi kommer att finnas på plats med en monter där vi visar intressanta bilar, presenterar klubben med alla dess förmåner och säljer regalia, som till exempel tröjor, klistermärken och nummerskyltshållare. Du som är medlem i BMW CS har dessutom möjligheten att vinna en uppsättning däck från Michelin!

Observera att om du planerar att vara med på bankörningen den 26:e maj så arrangeras den inte av BMW CS/BMW Sport Club. Din försäkring från BMW Originalförsäkring gäller alltså inte denna dag, vilket annars är fallet då vi själva arrangerar bankörning för gatbilar. Du måste också som alla andra besökare betala inträdet på 200 kronor per BMW, varav 50 kronor går till Barncancerfonden. Ta med jämna pengar.

Boka alltså in söndagen den 26:e maj i kalendern och kom till Mantorp Park! Detta blir sannolikt en av de största BMW träffarna i Europa och det vill du inte missa!

För mer information om träffen gå in på http://www.bimmersofsweden.se/

Mattias Eriksson
Klubbmästare
BMW Club Schweden

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang