Inför: BRL Streetmeet. Trollhättan 11 Maj

GiMMzO
8 maj 2013 · 6 Inlägg

Välkommen till BRL Streetmeet i Trollhättan Lördagen den 11 Maj.

Nu är det äntligen dags för årets första BRL Streetmeet. BRL Streetmeet är lokala bilträffar som vi arrangerat i anslutning till våra butiker i många år. På träffarna finnas det alltid fräcka demobilar, db-tävling och heta erbjudanden i butikerna

Tid: 11-16

Adress: Anes väg 5, Överby (Vid McDonalds)


dB-Tävlingar
Under sommarmånaderna kommer vi att arrangera dB-tävlingar i samband med våra BRL Streetmeets. Det kommer att vara 8-12st deltävlingar där man kommer att samla poäng till den stora finalen i Örebro. För att kvala in till finalen i Örebro krävs minst 300-poäng, det finns inget maxantal till finalen. Under varje deltävling kommer 1-3 pristagarna i båda klasserna att få varsin pokal samt presentkort på BRL. Tävlingen är helt kostnadsfri!

Om tävlingen
Tävlingarna går ut på att spela så högt som möjligt med valfritt ljudspår. Bilarna som deltar ska vara körbara, inregistrerade och besiktigade. Samtliga deltagare medverkar på egen risk och BRL avråder starkt från att deltagaren befinner sig i bilen under mätningarna eftersom extrema ljudtryck är skadligt för människokroppen.

Poängberäkning
Ljudtryck: 1 poäng per uppmätt dB och mätning (140,5 dB = 140,5 poäng). Installation/säkerhet: 0 eller 5 poäng. Allt ska sitta fast och vara rätt avsäkrat.

Mätningar
Vi gör två mätningar och man får välja den mätningen som man presterade bäst på. Mätutrustningen är aktiverad 30 sekunder per mätning.

Bilens motor får vara igång och varvas efter behag under samtliga mätningar.

Mikrofonplacering
Mikrofonen fästs på vindrutan med sugplopp. Mikrofon -placeringen är 30 cm från högra A-stolpen och 10 cm från brädan. Samma mikrofonplacering ska användas för alla mätningar. All mätning sker med Term-LAB.

Klassindelningsregler
Vi tävlar i två klasser, se nedan. Klasstillhörigheten bestäms av anläggningens pris som fastställs genom att värdet på samtliga monterade basar och slutsteg till basar räknas samman. Priset som används vid sammanräkningen ska vara normalpris/ordinariepris för produkterna. Det vill säga inte med rabatter eller begagnat pris. Beräkningen kommer att ske av BRL:s domare.

Tävlingsklasser
• Klass 1: Max värde 12 500:- på samtliga högtalare och slutsteg.
• Klass 2: Min värde 12 501:- på samtliga högtalare och slutsteg.

Efter varje tävling och under säsongen kommer man att kunna följa resultaten på www.brl.se och vår facebooksida.

Priser
Deltävlingarna.
Pokaler till samtliga 1-3 pristagare i båda klasserna. Samt ett presentkort på 1000kr till första pristagarna, 500kr till andra pristagarna och 200kr till tredje pristagarna.

Finalen
Pokaler till samtliga 1-3 pristagare i båda klasserna. Samt ett presentkort på 5000kr till första pristagarna, 2000kr till andra pristagarna och 1000kr till tredje pristagarna.

Vi kommer att ha ett flertal tuffa demobilar från våra leverantörer.

Representanter kommer även att finnas från, DLS, Kenwood, GAS, JBL, MTX, Focal och givetvis massa tuffa bilar som våra kunder har!

Butiken kommer att vara full av unika erbjudanden från välkända varumärken som Alpine, JBL, MTX, JVC, Kenwood, Pioneer, Kicker, GAS, DLS m.m.


Varmt välkommen till BRL Streetmeet i Trollhättan!
0520-832 80

Senast redigerat av GiMMzO (11 maj 2013)

Saab 9-3 Cab "Design Edition" (2001)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang