Short shift Till 206 rc

MangeSahlin Ajde
28 januari 2009 · 6 Inlägg

Tja jag har köpt short shift till min 206 Rc. Är det någon som har erfarenhet av detta ? Asså hur man installerar de har trixat och krånglat men har inte kommigt på hur man ska skruva dit det. Man fick med en liten instruktion hur man skulle sätta dit det men det var inte mycket till hjälp. Skulle vilja ha lite hjälp med det. Om det är någon som vet hur man gör det så förklara eller skicka en bild eller nått så ska jag nog kunna klura ut det.

tack på förhand!!

soyd
28 januari 2009 · 1 853 Inlägg

Vad är det för märke ?, jag monterade en B&M på min förra golf var inte så svårt... man fick i princip byta hela spaken kan man säga är det inte en sådan du har ?. där du bara ska byta ut spaken till en med bättre utväxling ?

MangeSahlin Ajde
28 januari 2009 · 6 Inlägg

Nej... Har en slags platta med 4 hål i. den ska inte sitta där vid spaken. Varaken över eller under. Den ska lixom sitta någon stans där den pinnen från växelådan som sticker upp där i motor rummet.

tack ändå!!!

soyd
28 januari 2009 · 1 853 Inlägg

jaha det låter lite besvärligare det... hum då vete fasiken men lycka till smile

marcuda
5 januari 2014 · 4 Inlägg

Tjeenare, har du monterat short shiften?

Letar nämligen efter en passande till min pegga 206 Rc. Har letat runt men verkar inte finnas något till just Rc:en. En variant som man byter ut hela spaken som jag förstår inte passar sedan finns "plattan" du beskriver. Men har läst att den inte ska passa på ngra sidor men passar den?
Så kallade plattan är det denna?? :
http://www.compbrake.com/quick-shifts/.html

eatsleeprace
10 januari 2014 ·

Har aldrig monterat på Peugeot , har haft både GTI och RC men när jag köpte delar så brukar jag köpa här ifrån smile

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang