Royal Fitment: Invasion

oijoij
28 juli 2014 · 11 Inlägg

http://oijoij-hd.com/images/2014/06/26/RFinvasion.jpg

Under Action Meet arrangerar vi från OijOij tillsammans med Violent RF:Invasion. Royal fitment har körts i några år nu och ni som varit där vet vad som gäller. Känner ni att ni har en trevlig fitment, vill mingla med lite vänner eller skaffa nya så är det bara till att dyka upp. Inga ljudbilar som dunkar så glasrutorna vibrerar är välkomna och inte heller svineri i all dess form. Ni åker ut lika fort som ni kom in, vi har lyckats hålla det här riktigt kul sedan vi drog igång det och vill att det fortsätter i samma anda.

Välkomna!


1-3 AUG in Mantorp, Sweden.

ÖPPETTIDER (Bemannat i kassan)
Fredag: 13-20
Lördag: 8-17

ANKOMST
Håll i den högra filen/kön när ni kommer då denna är specifik för vår träff. Ni får ett separat armband som skiljer er från Action Meets deltagare.

Det kommer vara skyltat hur ni ska köra efter detta för att komma till vårt separata område.

PRIS
350:- / person för hela helgen inkl camping
200:-/ person för bara lördagen

CAMPING
Campingen sker inne på utställningsområdet så vi samlar alla inom vår scen på ett & samma område. Ett tips är att inte ta med djur & småbarn då det kan tänkas bli ganska livat. Vi vill även be er respektera nya & gamla vänner så inget svinande i form av att köra bil efter att ni druckit eller agera fritidspyroman. Stay classy.

INFO:
Priser som kommer delas på kvällen från oss är följande kategorier. Vi har även bjudit in Speedhunters samt Bilsport att välja ut deras respektive favoriter:
- Best fitment static
- Best fitment bags
- Peoples choice
- Dennis vandringpokal
- Best wheels
- RF: Invasions favorite

UTSTÄLLNING
Vi kör igång utställningen och alla aktiviteter klockan 11.00 på lördagen. Det ger er alla tid att tvätta av knott & diverse annat bilarna samlat upp på vägen ner.
Innan dess så kommer vi att ha dirigerat bilarna och placerat upp dem efter bästa möjliga förmåga så det blir lätt för alla att hitta bilarna man söker.

Det är ett hyfsat fullspäckat schema hela dagen sen men där finns möjlighet för er att vika av och delta i körningen som Action Meet håller om detta är något som lockar.
Beroende på väder så kommer vi köra olika tävlingar och aktiviteter för er alla och eventuellt en liten roadtrip till en närliggande sjö för de som vill svalka av sig. Vi borde ha allting avslutat runt 16.00

FOTOGRAFERING
Utöver de mediapersoner som kommer fota så kommer vi att ta ut lite bilar och folk till banan samt leta upp lite andra trevliga spots för att kunna följa upp eventet med reportage osv på OijOij. Detta kommer ske mellan 17.00-19.00

MAT:
Vi kommer att grilla & sälja käk och dryck för er som inte orkar ta med något eget eller så finns det annat att äta på området precis som alltid på Mantorp. Vi ser till att grillen fräser ordentligt vid 11.30.

PRISUTDELNING & FEST:
Vi kommer hålla denna tillställningen i det stora tältet vid pariskurvan. Då RF blivit lite synonyma med tillställningen efter utställningen så blir detta året inget undantag. Vi drar igång det här runt 19.30 så alla har hunnit käka något & eventuellt svida om.
---------
Vi vill inte göra det hela mer detaljerat än såhär, vi vill ha skoj & njuta av varandras sällskap och då är det bättre att inte ha alltför mycket tider att behöva hålla koll på.

FRE:
Mingel, fotografering & häng.

LÖR:
Utställning: 11.00
Aktiviteter: Fram tills 16.00
Fotografering: 17.00-19.00
Prisutdelning: 19.30->
Fest: 19.30->

SÖN:
Eventuell bad & grillning beroende på hur många som är kördugliga annars styr vi upp något inne på området i form av brännboll/fotboll eller liknande.

Officiella FB: https://www.facebook.com/events/272768262903274/
OijOij: http://www.oijoij-society.com/viewtopic … mp;t=34585

BMW 325 "OijOij-Society" (1992)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang