Stena Racet 2015 i Skara

meckemeck
25 april 2015 · 6 Inlägg
#1

Välkomna till årets upplaga av Stena Racet! En trevlig tillställning för alla åldrar med intresset motor!

Lagligt StreetRace och BurnoutShow i Skara, kör vad du vill och hur du vill! Vägen kommer vara avspärrad och oreggade/obesiktiade bilar har tillträde att köra. Gäller även alla typer av motorcyklar och mopeder. Men fungerande bältesanordning och hjälm är ett krav. Och vi ser gärna att motorcyklister har någon form av mc-ställ på sig.

Nytt för i år är att vi kommer ha föranmälan till SMK - Skaraborgs Motorklubb för de som är intresserade av att ha med lite info om förare och bil under racet. Så speakern kan informera detta till publiken. Ni kommer då få ett nummer. I år kommer vi även att ha ett trafikljus på startlinjen.

Evenemanget är helt gratis både för förare och publik.

Racet kommer starta som vanligt 17.00 på Focus rakan i Skara och håller på till 21:00. I år vill vi försöka förbättra så mycket som möjligt och valt att ha utställning på området istället för inne i Skara centrum.

Detta kommer starta vid 14:00. Vi kommer finnas på plats från 12:00 och visa vart ni skall stå m.m. Bajjamajjor, läktare och tilltugg/mat finns på plats. Föranmäl gärna plats till utställningen!

Vi ber publik att stå på anvisade platser för er säkerhets skull. I år kommer inga få stå bakom startlinjen för att ni inte skall få grus och ev däckrester på er mm. Och för att underlätta för förarna att inga står nära startlinjen eller springer på vägen.

Plats: Fokusrakan i Skara ( Skara frys )
Klockan: Utställning 14:00-16.30 Race 17.00-21.00
Smedstorpsgatan 532 37 Skara

Välkommna!
SMK - Skaraborgs Motorklubb
Länk till sidan https://www.facebook.com/events/901479549873468/

Muskelbilar
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang