Gas beat212 bra?

Ravil
2 maj 2018 · 92 Inlägg

är gas beat212 nya?  har aldrig sett dom innan. Är dom värda att skaffa, bättre än alpha och vilket slutsteg skulle ni rekommendera?

Volvo 945 "Se ltt" (1998)
Bassiehof
3 maj 2018 · 1 777 Inlägg

GAS är BRLs eget märke, men de vågar inte lämna ut relevant data, Thiele-Small parametrar och frekvensgång t ex, så det är omöjligt att göra en bedömning eller en jämförelse med andra basar.

Fjong
3 maj 2018 · 1 494 Inlägg

Just den lådan är väl hyfsat ny men beat serien har funnits ett tag. Aldrig varit imponerad av varken beat eller alpha serierna så långt men har inte lyssnat på dom nyare generationerna. Är nog enklast om du provlyssnar och avgör själv vad du tycker. Själv hade jag hellre letat efter begagnade grejer i bra skick om budgeten är tight.

I dom lägre serierna som endast säljs med låda är det nog ingen mening att ha parametrarna utskrivna, 99.9% av dom som köper den lär inte kunna räkna på det ändå. Mailar man dom får man säkert dom om man vill, iaf på lite högre serier med lösa element. Men ett produktblad men lite specs är ju alltid trevlig.

Bassiehof
3 maj 2018 · 1 777 Inlägg

Det är inte för att räkna låda jag vill veta parametrar som BL factor, qms, frekvensgång, demodulation osv, utan för att jämföra med andra basar. Har du väl lärt dig tyda dessa data kan du undvika de värsta.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang