Inget ljud i VW Passat

The1xps
26 september 2012 · 3 Inlägg
#1

Hejsan!

Har en VW passat 2009 som jag har problem med.
Har köpt en ny stereo/gps enhet, någon form av kinamodell som är anpassad till passat - http://tereteknik.se/VW-Bil-DVD-GPS/vw_ … ran_sharan

Mitt problem är att när jag kopplat in den så får jag inget ljud, allt annat fungerar. Jag kan söka efter radiostationer som den hittar men får inte ut något ljud.
Har testat enheten i en butik där det kom ljud så fel på enheten är det inte.
Kan även tillägga att kopplar jag tillbaka orginal stereon så fungerar ljudet.

Till enheten så får man en silvrig dosa där det står FM/AM på ena sidan med en sladd man kopplar in i bilens radiouttag, anda änden i enhetens radiouttag. Där en även en blå liten sladd som är märkt 12v som jag kopplat till en strömkälla i bilens stereoadapter.

I orginalstereon så kopplar man den stora "sockerbiten" adaptern direkt i stereon. Men den nya så får man en adapter man kopplar i bilens adapter. Ifrån enhetens adapter så går där sedan 2 sladdar tillbaka till enheten, varav på vägen så är en så kallad canbus dosa kopplad till kablarna, denna skall göra att allt fungerar med rattstyrning osv.
Sen är där en orange sladd märkt AMP-C, det är denna sladden jag tror är boven. Jag har inte hittat någonstans den kan kopplas men misstänker den skall kopplas till bilens slutsteg?
Problemet är jag inte vet hur jag kopplar den till bilens slutsten.

Någon som har erfarenhet av detta som kan hjälpa mig?
Evigt tacksam för hjälp!

Bifogar även ett par bilden som kanske kan ge lite klarhet i det hela.

http://imageshack.us/a/img841/1176/img20120919203636.th.jpg

http://imageshack.us/a/img715/1784/img20120919203644.th.jpg

http://imageshack.us/a/img820/8889/img20120919203900.th.jpg

http://imageshack.us/a/img594/5606/img20120919211018.th.jpg

http://imageshack.us/a/img42/3161/img20120919211022.th.jpg

The1xps
27 september 2012 · 3 Inlägg
#2

Bump

Natt
22 maj · 1 Inlägg
#3

Hej jag undrar fick du hjälp med ljudet på din passat jag vet att du skrev de 2012,men kunde inte se något lösning på det hela, jag har nämligen samma problem stereon
är s160 android jag får inte ljud , men montera jag tillbaka original stereo fungerar som vanligt.
Så min fråga är löste du mysteriet
På stereon.
Har också passat 2010  .vore tacksam för svar. George.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang