Opel Agila "Agilan" (2001)

Opel Agila "Agilan" (2001)

194 visningar

Bilen införskaffades 14 maj 2002

Skapad: 9 maj 2018
Senaste uppdateringen: 9 maj 2018

Visningar idag: 1


Effekt / Vridmoment (kortfakta)
55 hk / ? Nm

Motor, växellåda och avgassystem
Framhjulsdriven, 1.2 varianten.

Effekt och prestanda (ingående)
Ej angivet.

Chassi
Ej angivet.

Fälgar, däck och bromsar
Ej angivet.

Interiör / Inredning
Ej angivet.

Bilstereo och multimedia
Standard

Exteriör / Styling
Inget än

Framtidsplaner
Jag har alltid varit intresserad av bilar men aldrig haft körkort förrän förra året, då jag gav mig fan på att ta det. Iochmed att jag lyckades har jag fått ta över min mammas båda bilar, en volvo v50 och en opel agila. Agilan har varit min mammas pärla, men sen hon råkat ut för en olycka och nu är bilrädd så nyttjar jag den.
Bilen i sig är en sorglig historia. Från 2001 till 2016 så nyttjades den varje dag mer eller mindre och transporterade min mamma till sitt jobb och tillbaka hem. Ibland fick det bli en tur ut på landet, men överlag har den knappt gjort något alls. Den har inte ens kommit upp i 9000mil, men jag måste väl säga att efter att jag tog över så har den börjat springa iväg :)

Jag har Agilan som mitt projekt. Dels vill jag nyttja den för att lära mig om bilar, ihop med att jag läser på forum om underhåll, prestanda, styling, service m.m. och samtidigt vill jag ta hand om den väl iochmed att den faktiskt är i fint skick.

Mina första planer är således att städa ur den och se till att den ser fin ut igen. Genomföra en grundservice på den samt se om det går att "pimpa" till den lite med nyttiga saker som ny stereo, gps m.m och samtidigt få det att se snyggt ut.

Övrigt
Ej angivet.

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll

Senast inloggade besökarna