är intresserad av billjud..

tävlingar 2010 ( nybörjar året )

1/5 tävling i bollnäs avklarad med 1a plats på 150,4db musik. golfen
8/5 db cupen gävle på en 3dje plats 150,3 stängt 140.3 öppet.. golfen
24/7 MDS Street ´n Sound i Malung på en första plats. 151,1 stängt och 143.9 öppet... kadetten
14/8 db cupem högbobruk på en 2a plats 151,7 stängt och 144.3 öppet och 5 poängs avdrag på skitig bil.. :)
28/8 gasklockorna, första plats på 151,7 och en första plats på 146.1 öppet..
18/9 uppsala. sc street meet (DB) på en andra plats.. och nytt pb på 152.5
25/9 bollnäs db cup final. adra plats på 153.1 stängt och 147.0 öppet har jag för mig..
bil till 2011 inhandlad.. racer-putte s gröna vento.. se omd et går att göra något kul med den till nästa sesång..

VENTONs Tävlingar 2011.
16-17 april, Sundsvall Custom Hotrod show slutade med 3 första platser.
22-25 april, Custom Motor & Performance show ELMIA, slutade med 2st första platser i esplen. en andra plats i dbdrag. och 4st 3dje platser..
7 maj, ljudbutikens crank it up whit mds en andra plats, och även en andra plats i ljud butikens egna tävling..
14 maj seastrems garaget, inga första platser iallfall.. :P tror jag kom 3a i superstreet men inte säker..
21 maj AVD sunsvall..crank it up whit mds. andra plats på 153,1 stängt och 149,4 öppet..
28 maj Sandviken ludbutiken.blev 4 tror jag..
4 juni map bilvård linköping. slutade med 3 stycken andra platser har jag för mig.. i espl master. psychlone och dbdrag med nytt pb på 153.3db@46hz.
9 juli map bil vård.. blev 2 andra platser i dbdrag och espl. men nöjd ändå med tanke på att ena basen gick så fort jag kom ner.. men blev nytt pb på 154.1db i 46 hz..
16 juli EDPS Sundsvall. 1a 139.9, 2a espl master, 2a superstreet..
30 Juli Gävle ljudbutiken. 2första platser espl och db drag (nytt PB 154.6) och en andra plats i psychlone, och 4a i 149.9 bassrace
20-21 augusti vallåkra sm final. slutade som svenbsk mästare espl master unlimited. 2a i psychlone, 2 i bassrace 139.9 ( bassboxing 2a lite mer på lek efter sm var avklarat)