3904
Sök

flurka

Karlstad

Foruminlägg
Medlem sedan
19 juli 2004
Senaste besöket
13 juli
Jag heter Lars men kallas Flurka och kommer från Karlstad.
Jag jobbar som kundmottagare på reservdelar på Lecab Lastbilar AB i Karlstad, auktoriserad återförsäljare och total serviceanläggning av Scania Lastbilar, Irizar bussar och Istrail släp och trailer i Värmland.
Jag älskar bilar, det är min största passion.
Bl a:
Japanska prestandabilar som
Mitsubishi Lancer Evolution, Nissan Skyline och Mazda RX-7, för att nämna några.
Italienska prestandabilar som Lancia Delta HF Integrale Fiat Abarth och Maserati. Det kanske inte alltid är den bästa kvaliteten men italienarna kan detta med känsla och passion.
Saab ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag hamnar nog under kategorin Saab-tokig.
Saab var en anrik och innovativ biltillverkare vars öde var oförtjänt med många frågor som lämnades obesvarade, dolda i ett dunkel av fulspel. Saab var värt att räddas av många anledningar. Där fanns bl a stor kompetens, kvalité och passion för bilar.
Jag jobbade på Stallbackafabriken i Trollhättan i slutet av nittiotalet, på 9³-linan.
Här presenterar jag mina nuvarande och gamla bilar, de som är värda att nämnas iaf. Man ska, enligt mitt tycke, inte lägga upp alla för det blir ointressant.
Vill ni kommentera och rösta så gör det, allt jag begär är ni är ärliga och visar respekt. Dumma kommentarer som inte bottnar i något annat än avundsjuka och okunnighet raderar jag.
Jag tål kritik och åsikter som inte stämmer överens med min smak och mina visioner. Jag kommer inte nödvändigtvis bemöta alla, då det är tydligt vilka som är engagerade och vilka som bara stör sig utan att egentligen veta varför.
Jag gör mina bilar som jag vill ha dem och jag gör det för min egen skull. Jag påverkas inte av vad andra tycker jag borde göra/gjort.

//Lars

Bilar

Aktuella bilar

Gamla bilarSök