solenoidknappar.

snake69
26 februari 2005 · 48 Inlägg

Nån som kan nått om solenoid knappar.
och tips på hur jag lättast gör för att lägga igen emblam och handtag.
Tips på om man enbart ska använda fjärrkontroll till att öppna dörrarna eller finns det andra lösningar?

MVH Snake

Germax
27 februari 2005 · 12 086 Inlägg

Bästa sättet att ta bort emblem och handtag är att spacka, alt. svetsa igen först, spec på handtag. Använd helt vanligt karosserispackel. När man tar bort emblem är dte ofta hål i plåten, ett tips är att banka in hålen lite med en rundad hammare, då kan man spackla igen hålen utan att det faller igenom.

Om man ska svetsa igen tex ett handtag, om dte är möjligt så sveta på baksidan av plåten, då kan du spackla utan att behöva slipa bort stora svetsfogar som är stenhårda.
Ska tillägga att när man svetsar i så tunn plåt så slår sig ofta materialet. Man bör va ganska säker på att svetsa så man gör allt på bästa sätt, man vill ju ha resultat, ett bra!

Ang. öppning av dörrar med solenoider så är ju fjärr smidigast och ballast. Men man kan även ha knappar på bilen, tex under bilen lr under backspegeln. Fast du måste ju vilket fall ha fjärrstyrt lås, om du inte ska ha en låskolv under bilen oxå!smile

"Solenoidknappar"? Du menar solenoider som öppnar dörrar och bagageluckor? Isf så har mekonomen, kostar ca 3-4 hundra st. Vet inget kit man kan köpa i sverige. Därimot finns en del i USA www.ebay.com

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang