Eftersnack: Driftingträning Sundsvall Raceway

Corvette1
21 juni 2009 · 6 Inlägg

Jaa......vad säger man, vi hade tänkt oss att i bästa fall skulle det dyka upp 10 - 15 personer, men.........Till informationsmötet, som fick vara startskottet till det vi skall skapa ett regelbundet arrangeman av, kom inte mindre en 45-50 pers??? helt fantastiskt!! efter ca: 1/2 timmen gången så flyttade vi ner till den utsedda bandelen, och där bara vällde det in folk, och bilar stod i långa rader.
Nu var ju detta "premiär" så vi tror att många kanske åkte dit bara för att kolla vad som skulle hända, och hade inte tänkt sig att delta i körningen, men efter vad vi kan förstå utifrån de kommentarer som fälldes under kvällen så har nog många en hjälm och några extra sulor med sig till nästa Onsdag den 24/6 kl 18:00, för då skall däcksröken lägga sig i ett fint skickt över Sättnas djupa skogar än en gång.
Vi hade i alla fall ett antal friska gasfötter på plats, som bjöd upp till en härlig show fylld av däcksrök och virvlande piruetter.
Vi vill tacka alla som kom och deltog vid den här otroligt trevliga premiärkvällen, och åter igen det här är ett arrangemang som all är välkommen att delta vid.

Nästa träning är alltså den:

24/6 kl 18:00 på Sundsvall Raceway

Här kan ni kolla på en "teaser" av hur kul vi hade.

http://www.youtube.com/watch?v=CbUFdS2NSA4

Senast redigerat av Corvette1 (21 juni 2009)

Mellander Yrkes Chafför
22 juni 2009 · 380 Inlägg

Såg ju grymt ut:D Lika man komma och kolla på nästa:D

It's Not a Hobby!! It's Way Of Life!!
ProjektTråd
Sponsor: KRT kramfors Rekond & Tvätt, Skyltverkstan Kramfors, Ådalens Bildemontering
Jönssons Glas, Japtuning, Bilskade centrum, Ådalsskolans industri program
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang