Angående: Mustangs on track 2010

turboputte85
6 oktober 2009 · 91 Inlägg

Hej alla glada!

Jag och Lars Ekdahl vill ordna en dag bankörning på Ring Knutstorp den 8 juli 2010 plus andra aktiviteter i dagarna två efter.

Kolla in vår hemsida — http://www.mustangontrack.se/

Om ni undrar varför vi nu har högre pris mot vad det blev i Sviesta är det för att vi får fullservice på banan (Vi behöver ingen egen personal från klubben förutom de som ändå ställer upp) plus att vi har en så kallad buller dag då det är tillåtet med 103 db vid förbiåkning.

Jag hoppas att det finns de som är intreserade så vi kan göra detta till ett återkomande arangemang liknande det Porsche, Viper, Corvett och Camaro klubbarna har.

Vi har även bjudit in Klubbarna i Danmark och Norge plus att vi inte sätter något krav att man skall vara medlem i klubben.

Bara att man har en Mustang så är man välkommen.

Tanken är väl att vi kanske får fler medlemar efter detta.

Om ni vill vara med och ni betalar in anmälningavgiften och vi ändå inte skulle bli så många att detta inte skulle gå runt så skickas anmälningavgiften tillbaka till er, Så ni riskerar inget.

Frågor och allt finns att få svar på både på vår sida och här på forumet.

Mvh Tomas cmc 2251

Tilläggsinfo

Inga problem om du missade för vi har fått ny respons från Ring Knutstorp då de verkligen vill se Mustanger på banan så följande är nu så här att om ingen annan vill åt just detta datum den 8 juli så får vi denna dag trots att vi går över tiden på sista anmälning dag.

Med detta bud så kör vi på med samma garanti som innan i fall om vi ändå inte skulle bli 60 st eller fler så riskerar ni inte pengarna.

Så det är bara att anmäla sig ändå och vi meddelar vid förändringar eller annat.

Jag ser fram emot att fixa detta och att vi kommer att få en kul dag och en kul helg då det är tänkt massor av aktiviteter för dessa dagar.

Mvh Tomas

Senast redigerat av turboputte85 (6 oktober 2009)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang