Bilträff Lördagen den 7 augusti.

sPoOoWiIiE Livs Njutare
18 juli 2010 · 69 Inlägg

Tänkte mig att lördagen den 7 augusti att de hade varit trevligt att samla ihop så många som möjligt på en bilträff på väla/max parkering vid 19,00.
Tycker att de blir mindre o mindre bilar om helgerna o hade varit kul om man kunde samlat ihop en massa med gemensamma intresse o kunna titta på varndras byggen osv o snacka en massa skit. Och kunna äta lite god mat på Max o njuta av en sommarkväll.

MR. Hultin
BMW 325 "Ice blue angel" (2007)
sPoOoWiIiE Livs Njutare
18 juli 2010 · 69 Inlägg

de e ju i hbg alla sammlas där på kvällarna innan vi drar på race,

MR. Hultin
BMW 325 "Ice blue angel" (2007)
WeDo
18 juli 2010 · 3 390 Inlägg

§4 Rubriksanvisningar: Evenemangsforum
Rubriken skall alltid börja med ett av följande prefix: "Inför:", "Eftersnack:" eller "Angående:"
Rubriker med "Inför:" och "Eftersnack:" måste även alltid innehålla TRÄFFNAMN (korrekt officiellt namn), ORT samt DATUM
Prefixet "Inför:" - Informationstrådar inför ett större organiserat evenemang. Tråden måste innehålla utförlig information om evenemanget ifråga, gärna med länk till officiell hemsida, tider, plats med mera. Inför-prefixet lämpar sig endast för större organiserade evenemang (Se "Angående:" för mindre träffar). Endast en Inför-tråd får skapas per evenemang.
Prefixet "Eftersnack:" - När ett "Inför-evenemang" är avslutat så är inför-tråden inaktuell och skall inte längre användas. Då kan det vara lämpligt att skapa en eftersnack-tråd. Endast en eftersnack-tråd får skapas per evenemang.
Prefixet "Angående:" - Ska användas vid allmänna diskussioner kring evenemang och träffar samt för mindre träffar eller återkommande träffar. Ska inte beröra frågor som kan ställas i en eventuell Inför-tråd eller eftersnack-tråd. Exempel: "Angående: Tips och råd sökes för eventuell träff i Västerås".
Exempel: "Inför: Bilsport Performance & Custom Motor Show 2010, Påskhelgen 2 - 5 April", "Eftersnack: Bilsport Performance & Custom Motor Show 2010, Påskhelgen 2 - 5 April", "Angående: Samåkning till Elmia 3 April från Stockholm"

§8 Streetracing
Organiserig av olaglig streetracing får inte förekomma här (engligt svensk lag). Det gäller oavsett om det sker direkt eller indirekt. Dvs, är det allmänt känt att en träff handlar om streetracing så är det inte tillåtet att annonsera eller diskutera träffen oavsett om det uttalats i tråden att det handlar om streetracing eller inte.

Och ur kaoset talade en röst till mig som sa: Le och var glad för det kunde vara värre. Och jag log och var glad och det blev värre
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang