Angående: Motorträff hos I.C.M den 4:e september!

BmwMedKrut
26 augusti 2010 · 32 Inlägg

Hej, nu kör I.C.M OF SWEDEN sin andra träff för i år, vi håller till i Bredshult mellan Vimmerby & Hultsfred och kör igång på eftermiddagen vid klockan två. (Mer detaljerad vägbeskrivning skriver jag nedanför)

Aktiviteter som kommer hållas är konbanekörning och 201m rakt fram anpassat efter vad förare är sugna att köra. Startgran används till båda motorgrenarna.

Ta med dig glatt humör och kom förbi för att testa din bil, moped, motorcykel eller nåt annat kul fordon.
Vi har även en klubbstuga med försäljning av läsk och lite lättare mat, exempelvis korv osv.

Entré: 20kr för att köra eller bara vara åskådare, avgiften är endast för att vi ska kunna betala hyra för området och våran klubbstuga.

Alla är välkomna den 4:e September vid klockan två på eftermiddagen. Så kom dit, testa din bil,kolla när andra kör eller varför inte sätta sig och umgås i våran klubbkåk?

Åter till vägbeskrivning: Om du kör på riksväg 34 mellan Hultsfred och Vimmerby så sväng in mot Bredshult, avfarten ligger ungefär vid Finja Betong. När du har svängt in på vägen kör igenom den lilla byn bredshult och fortsätt ytterliggare cirka 1,5 km. Då kommer du till en fyrvägskorsning, där det kommer stå en skylt till höger. Fortsätt bara rakt fram efter att du har svängt höger så är du framme efter ett par 100 meter.

Vägbeskrivning Från Silverdalen/Mariannelund: Kör igenom orten Silverdalen i riktning mot Hultsfred. Precis Efter Silverdalen Finns en avtagsväg till vänster där det står bredshult, sväng in där och kör tills det kommer en fyrvägskorsning, där tar du vänster. Det kommer att vara en liten skylt uppsatt där.

Våran hemsida: www.icmofsweden.se
Hemsidan ska uppdateras så snart som möjligt då vägbeskrivningen där till våran klubbstuga är felaktig!!!!!!!

Edit: hemsidan är nu lite tillfälligt uppdaterad då vi ska göra om sidan helt framöver.
Ingen som är intresserad av att komma ut och köra lite?
Väl mött // I.C.M OF SWEDEN

Senast redigerat av BmwMedKrut (31 augusti 2010)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang