Inför: Solberg Extreme Motor Show 2010, 3 september (Norge)

SEMS2010
3 september 2010 · 1 Inlägg

Pressemelding fra Solberg Extreme Motorshow 2010:

I dag, fredag 3. september, åpner billettsalget til årets store motorsportbegivenhet i Norge, Solberg Extreme Motor Show 2010! Som i fjor kaster vi ut fotballen og asfalterer kunstgressmatta på Telenor Arena den 26. og 27. november for å fylle hallen med gromme motorlyder og blårøyk.

Det vil bli lagt ut 15.000 billetter til showet på lørdag 27. november og her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en billett. Billettene blir lagt ut på Billettservice sine nettsider i dag, fredag 3. september kl. 09.00 og her er det førstemann til mølla, så ikke vent for lenge! I fjor var det hele 3000 som møtte opp som ikke kom inn i Telenor Arena. Også i forkant av årets arrangement har vi opplevd at forespørselen har vært stor - alt av VIP-losjer og -billetter er allerede revet bort.

Nytt av året er at det blir kvalifisering og trening som er åpen for publikum på fredag 26. november - en perfekt oppvarming til hovedshowet som finner sted dagen etter! Det legges ut både dags- og helgebilletter, alt etter hvor stor dose av motorsport du vil ta med deg før vinterdvalen setter inn.
Vi kan garantere at det blir en fullverdig oppfølger til fjorårets suksess - med enda flere spennende attraksjoner, biler og førere!

Vi har en lang liste av førere som er bekreftet som vil bli offentliggjort jevnlig opp i mot arrangementet på våre nettsider, så her er det bare å følge med for å se om din favorittfører kommer! Solberg-brødrene er vertskap og selvfølgelige deltakere. Nå fryder de seg over å igjen kunne invitere hele motorsportmiljøet til en heidundranes avsluttning på sesongen i Telenor Arena. Det første av de mange førerslippene på nettsiden vår ble lagt ut i begynnelsen av denne uken, og det var ingen ringere enn den doble verdensmesteren, Markus Grönholm, og Fords førstefører, Mikko Hirvonen, som vi kunne bekrefte at blir å se bak rattet i Telenor Arena.

Følg med på våre nettsider, www.solbergmotorshow.no for videre førerslipp samt ukentlige oppdateringer og nyheter om showet!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

SkylinePeter
21 november 2010 · 388 Inlägg

nu är det snart dax. det här ser vi fram emot:)

SPONSORER
BRL - SONAX - 59 north wheels -
Spacer.se
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang